ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ -ΔΥ-....ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ..



ο πατέρας μου έλεγε αν ένα κλαδί ξεφύγει από το δέντρο δεν επανέρχεται με τίποτα... κόφτο να βγει άλλο!..4χρονια ύφεσης και δεν αλλάζει τίποτα πάμε να τα κάνουμε όλα με τον εύκολο τρόπο λες και μπορείς να φτιάξεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά...Λένε συνέχεια για το πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι θα απολυθούν. Δέκα χιλιάδες, είκοσι χιλιάδες, διακόσιες χιλιάδες και έπειτα τα παίρνουν πίσω. Κι ύστερα πιάνουν το νήμα από την αρχή, Δεν είμαι εναντίον των απολύσεων στο δημόσιο. Κάθε άλλο!Να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο! Να γίνουν απολύσεις των ανίκανων, των τεμπέληδων, των διεφθαρμένων. Ότι θα γινότανε, δηλαδή, σε μία οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία. Και την θέση τους να την πάρουν άνθρωποι που έχουν τα προσόντα και την θέληση για να κάνουν την δουλειά. ...Το ποιος θα φύγει δεν θα το κρίνουμε εμείς, ούτε κάποιος πολιτικός. Ούτε, φυσικά, οι συνδικαλιστές. Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε αξιόπιστους και ανεξάρτητους από την πολιτική εξουσία μηχανισμούς αξιολόγησης των υπαλλήλων.Ποιος και με ποια κριτήρια θα γίνει η αξιολόγηση?
Το θέμα είναι ποιος θα κάνει τις αξιολογήσεις...Θα είναι κάποιος συνάδελφος που άπλα έκανε ένα σεμινάριο και έχει το απαιτούμενο χαρτί ή θα είναι φόρμουλα κάποιου πανεπιστημιακού καθηγητή, ο όποιος θα θέλει να εφαρμόσει μια ουρανοκατέβατη φαντασίωση. ..Οπότε λέμε ναι στην αξιολόγηση, αλλά αυτή 

θα πρέπει να είναι αντικειμενική,χωρίς να δημιουργεί προϋποθέσεις για γλειψίματα και ρουφιανιλΊκια, ούτε να κρίνονται οι υπάλληλοι σύμφωνα με τα προσωπικά γούστα του αξιολογητή (πχ διευθυντών)κλπ λαμογιών!!!.
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι η αξιολόγηση πρέπει πρώτα να αρχίσει με την επιβεβαίωση, μέσω διασταύρωσης, των πτυχίων και γενικότερα των δικαιολογητικών των διορισμένων υπάλληλων. Το τι πλαστό πτυχίο κυκλοφόρησε, δε λέγεται. Ένας τέτοιος έλεγχος θα έφερνε αναπάντεχα αποτελέσματα. ..και δόξα το Θεό έχουμε  τόσες χιλιάδες ελληνόπουλα που έχουν σπουδάσει σε Ελλάδα και σε εξωτερικό δεν έχουν τις γνώσεις για να στελεχώσουν αυτούς τους οργανισμούς.???
Στην Ελλάδα της παράνοιας η σειρά παει ως εξής: 
Περισσότερο ικανοί -> εξωτερικό
Λιγότερο ικανοί, βύσματα -> ΔΥ
Λίγες ικανότητες, χωρίς β΄θσμα-> ΙΥ
ΛΟΙΠΟΝ
ΟΙ νέοι σπόροι υπάρχουν.!!!!!
Η βροχή είναι λίγη αλλά υπάρχει. 
Τα ΝΕΑ λουλούδια θα ανθίσουν.
Η ΝΕΑ Ελλάδα θα έλθει. 
Υπομονή μέχρι τότε.!!! 

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured