ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Α ρε μάνα!!!


Δεν υπάρχουν συνταγές για πετυχημένη σχέση μάνας και κόρης Θέλει χρόνια η σπουδή της γιατί μεγαλώνουμε και εμείς μαζί τους και πρέπει να εξελισσόμαστε για να μπορούμε να τα ακολουθούμε Πρέπει να αξιολογούμε σωστά καταστάσεις πρέπει να δοκιμάζεις τρόπους και τεχνικές.
Τα παιδιά παραπονιούνται ότι οι γονείς δεν αποδέχονται ότι μεγαλώνουν…Να σας πω μια μεγαλύτερη αδικία; Τα παιδιά δεν αποδέχονται ότι οι γονείς τους μεγαλώνουν.
Ζόρικη η επικοινωνία μάνας-κόρης. Δεν έχει ποτέ μπαλαντέρ το πακέτο. Κοπιαστικές οι σχέσεις. Άλλοτε θα την πνίγεις  εσύ άλλοτε εκείνη .θα υπάρχουν γκρίνιες κολλήματα επικίνδυνες τελματωμένες καταστάσεις αλλά και αντιδράσεις απαιτήσεις όρια που ξέφυγαν …Γι αυτό πρέπει να το παιδέψετε ! Να Δουλέψατε τη σχέση σας. Να Γνωριστήκε …Ναι όπως σας το λέω! Να Γνωριστήται…Μη νομίζετε ότι τα παιδιά γνωρίζουν τους γονείς τους πρέπει να Μιλήσετε πολύ μαζί τους και όχι επιφανειακά ουσιαστικά ,.. Καθαρίζει τις ψυχές πρέπει να Ξεκαθαρίζουν στιγμές και λόγια. Να Συστηθειται από την αρχή γιατί απέναντι δεν έχεις ένα παΐδι αλλά μια νέα γυναίκα που κάποτε ήσουνα κι εσύ να θυμάστε..το τότε .Έτσι θα τιμήσατε η μια την άλλη…Και μεγαλώνοντας τα παιδιά μας Πρέπει να βρεις τη τέχνη του μαζί και χώρια…Σπουδαία τέχνη.. Είμαι εδώ για κείνη, είναι εδώ για μένα. Πάντα.
Έτσι χτίζεται μια σωστή σχέση και δεν είναι σύντροφος ,άντρας ,γκόμενος,που ίσως είναι περαστικοί από τη ζωή σου για διάφορους λόγους ΤΟ ΠΑΪΔΙ ΣΟΥ είναι κομμάτι του εαυτού σου και αν καταφέρεις να σε αγαπά, να σε τιμά, να σε σέβεται.. τότε έχεις καταφέρει να έχει κάποιο λόγο η ύπαρξη σου σε αυτή τη ζωή ..Μη το θεωρείται αυτονόητο ότι σας ανήκουν θέλει δουλειά …Ξέρετε πόσοι άνθρωποι χαραμίζουν μια ζωή για να μη γνωρίσουν αυτούς που τους έφεραν στον κόσμο και θα δείτε ..Άξιζε που κοπιάσαμε.
Αναπολώντας τη σχέση μου με τη μητέρα μου …Της μοιάζω όλο και πιο πολύ. Πήρα από κείνη αυτά που αγάπησα και αυτά που με τσάτιζαν. Παλεύω με αυτά που με πόνεσαν. Σαν ζωγράφος νερώνω έστω χρώματα. Να πάω καλλίτερα τη σκυτάλη παραπέρα. Όχι ανταγωνιστικά…Άδικες οι συγκρίσεις όταν είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Μου αρκεί ότι και οι δυο κάναμε το καλλίτερο που μπορούσαμε. Μόνο αυτό έχω ζητούμενο για μένα και τις κόρες μου
Γερνάμε μαμά! …Ελπίζω όμορφα όπως μου έμαθες εσύ. Α ρε μάνα!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured