ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ανήσυχες καλοκαιρινές νύχτες ..i’m feeling good ..!!!


Από μικρή είχα την τρικυμία μέσα μου, και πολλά πυροτεχνήματα που ανέβαιναν από το στομάχι μου στην καρδιά μου και από εκεί στο λαιμό μου κι έβγαιναν από μέσα μου, υπό μορφή φωνής, ίσως και τραγουδιού -κι ας μη τραγουδάω!!!
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έψαχνα πάντα έναν τρόπο διαφυγής. Μετρούσα τις μέρες, τους μήνες, τα χρόνια, περιμένοντας την ημέρα που θα είμαι ελεύθερη. Ονειρευόμουν πάντα ταξίδια. Ποτέ δε μου έφτανε ο χώρος. Το δωμάτιο, το σπίτι, ακόμη κι ολόκληρη η περιοχή μου φαίνονταν αβάσταχτα μικρά. 
Με περιόριζαν. 
Δεν ξέρω αν είμαι δυστυχισμένη ή απλά όχι ευτυχισμένη. Το μόνο που ξέρω είναι πως πάντα αισθανόμουν σαν πουλί σε κλουβί. Ξέρω πως έξω απ’ το κλουβί δεν υπάρχει πια η έννοια της ασφάλειας. Αλλά και πάλι, ποιος νοιάζεται; Έξω υπάρχει η ελευθερία.
Πάει καιρός από τότε που περιπλανήθηκα σε άγνωστες πόλεις με το μυαλό μου. Τα τελευταία μου νοερά ταξίδια σε τυχαία σημεία του χάρτη έσβησαν ανεπαίσθητα, η επιθυμία μου κρύφτηκε σ’ ένα απόμακρο σημείο του μυαλού μου....Το να είσαι ο εαυτό σου, σε μια εποχή όπως αυτή, που τον κύριο λόγο έχουν τα πρότυπα, είναι δύσκολο. Μα όπως είπαν και οι Πυξ Λαξ: “ότι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο”. Για να καταφέρνεις να επιβιώνεις, πρέπει να σέβεσαι τα θέλω σου, να αξιολογείς τα πρέπει των άλλων και όπου κρίνεις σωστό να ακούς τα δικά σου πρέπει και τέλος πρέπει να αντέχεις να κλείνεις την πόρτα τόσο στις επιρροές όσο και στους ανθρώπους που προσπαθούν να σε αλλάξουν.
Είναι επειδή οι πιο ήσυχοι άνθρωποι έχουν τα πιο ανήσυχα μυαλά.
Και επειδή ...Καλοκαίριασε and i’m feeling good ...όπως λέει και η φίλη μου η  nina simon.
Εγώ έχω σχέδια και προσδοκίες γι αυτό το καλοκαίρι. Το αν θα επαληθευτούν ή όχι, είναι ένα θέμα που δεν με αφορά. Έχω καταλάβει πως τα πράγματα θα έρθουν όπως θέλουν χωρίς να με ρωτήσουν αλλά εγώ μπορώ να τα διαχειριστώ όπως μ’ αρέσει και αυτό μου αρκεί. Θα χρωματίσω τις στιγμές μου με τα πιο ωραία και ζωντανά χρώματα, θα δώσω στο καλοκαίρι μου γεύση καρύδας και θα αφήσω τις σκέψεις μου να ταξιδέψουν με το μελτεμάκι.που μας παίρνει και μας σηκώνει εδώ!:
Με ένα μεγάλο χαμόγελο, ένα για κάθε στιγμή, θα το χαρώ το καλοκαίρι μου, θα το απολαύσω και ότι ήθελε προκύψει.
Ελπίζω να χαμογελάτε και να ζείτε τις στιγμές σας με τρέλα. Σας φιλώ γλυκά και ελπίζω να περνάτε όμορφα ότι και αν κάνετε, όπου και με όποιον και αν βρεθείτε................                   ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured