ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Επιτέλους είμαι στον Πολιτισμό !!



Καλήμερα μας ...
Μπορεί να Αργώ αλλά είμαι πάλι εδώ !!
Είχα μια εβδομάδα να μπω ...ξαφνικά το lap-top τα φτύσε δεν άνοιγε και όταν άνοιγε δεν φόρτωνε τα windowς τη το φύσαγε τη το έβριζα τι το καλόπιασα τι το ταρακουνούσα ..αυτό τίποτα μου αντιστεκόταν πεισματικά ήμουν έτοιμη να κάνω τάμα είχα πάθει εγκεφαλικό και σήμερα από μόνο του απελπισμένη όπως ήμουν έκανα μια προσπάθεια το άνοιξα και δεν έδωσα σημασία έκανα καφέ παράλληλα και ακούω τον όμορφο μαγικό ήχο τουρουτου του!!!
Αυτό ήταν έφτιαξε η διάθεση μου η μέρα μου φάνηκε πιο όμορφη επιτέλους επέστρεψα στον πολιτισμό .. άνοιξαν οι πόρτες all the world !!
Ξέρω κάποιοι θα φρικαρετε με αυτά που γράφω γιατί να είναι τόσο σημαντικό στη Ζωή μου το indernet αλλά για ελάτε κι εσείς εδώ να μείνετε από το Πάσχα μέχρι τον Σεπτέμβρη και άντε να έχω δουλειά δεν προλαβαίνω είμαι απασχολημένη παει στα κομμάτια !!!Τώρα όμως ?? είμαστε στη στροφή για το τέλος της σαιζόν πόσο φύση να αντέξω η γυναίκα έπαθα overdose έφαγα αέρα πολλή αέρα φέτος άμμος μα πολύ άμμο αν πούλαγα την άμμο σε οικοδομές θα είχα κάνει λεφτά το σκεφτόμουν συχνά στις μέρες μου ...Εδώ κορίτσια όποια θέλει pealing στην Τήνο τσάμπα είναι κάθεσαι με το μαγιό και σε ραπίζει παντού ρίχνεις και μια βουτιά μετα και καθαρίζεις !!!
Τώρα θα μου πείτε για αυτό ήθελες το indernet για να γκρινιάξεις οκ ας χαλαρώσουμε και στα επόμενα άρθρα θα κάνουμε σοβαρές αναλύσεις λέμε τώρα καλοκαίρι είναι ακόμα ας μην φορτώσουμε με σοβαρές αναλύσεις και σας ψυχοπλακώσω έχουμε καιρό τι θα έχουμε να λέμε το χειμώνα ...(Αν δεν δείτε ανάρτηση τις επόμενες μέρες σημαίνει ότι με εκδικείται  πάλι το lap-top μου)...
Χαλαρά κι Ανάλαφρα τώρα για Πάμε !!!

Σας αφιερώνω κι αυτό το Τραγουδάκι !!
ΑΝΕΜΟΣ





ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured