ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Χορεύοντας "reggae" στον Anemo..


θέλω να σας δώσω εικόνα σε μια όμορφη μαγική στιγμή που έζησα με απίστευτους ανθρώπους που συναντάω και γνωρίζω εδώ στο Anemos-

Πρωί 11-12 ώρα (για μένα πρωί) είχα 2 τραπεζάκια με Έλληνες για fredo capouccino ο Έλληνας πλέον πίνει μόνο fredo παει ο φραπέ..μόνο οι Γάλλοι Ελβετοί και Γερμανοί πίνουν γιατί τους το έχουν περάσει ως εθνικό προϊόν μαζί με το γιαούρτι με μέλι και πίνουν το φραπέ μονορούφι κάτι σαν επιδόρπιο anyway ..
Έρχεται ένα ζευγαράκι ηλικιωμένων μεταξύ 65-75 ετών μποέμ τύποι έδειχναν χαλαροί η κυρία με σαλβάρι και λευκή πουκαμίσα ο κύριος με μακριά άσπρα μαλλιά ξυπόλητος και άνετος παίρνω παραγγελία frappe medium (μέτριο) κλασικά !!! πολλή ευγενικά η κυρία μου ζητάει bob marley ύμνος εδώ ο Μπόμπι εξηγώ στην κυρία και ρίχνω τέρμα το..
 "no woman no cry" ΕΔΩ !!
Η τύπισσα σηκώνει τα χέρια ψηλά κλείνεται για πάρτη της σηκώνεται  και είδα μια φιγούρα να λικνίζεται σε μια ιεροτελεστία θα έλεγα όχι χορό τα χέρια της το σώμα της τα πόδια της τέλεια εναρμονισμένα κοιτάζοντας μόνο τον ουρανό και τη θάλασσα και έριχνε κλεφτές ματιές στον σύντροφο της που κι αυτός έδειχνε να έχει κλειστεί σε ένα δικό τους κόσμο που επικοινωνούσαν μόνο οι δυο τους χαμογελώντας και λίκνιζε το κορμί του στον ήχο της ragged ... είχα δει να χορεύουν σε διάφορες χορευτικές φιγούρες αλλά αυτό που αντίκριζα ήταν ξεχωριστό χόρευε με νωθρές κινήσεις  ξεχείλιζε απο εξωτικό ερωτισμό ..με την αισθαντική φωνή του marley  μας μετέφεραν μια ενέργεια και θετική αύρα που νομίζαμε οτι ήμασταν στην Τζαμάικα !!!
Μια παλλόμενη θεραπευτική ενέργεια διαχέονταν στο χώρο και με "άνοιξε"και οχι μόνο εμένα όλοι κουνιομασταν στο ρυθμό της ρέγγε οι Έλληνες ξέχασαν για λίγο την εξυπνακίστικη διάθεση και σταμάτησαν να χαζογελάνε και να κοροϊδεύουν και όλοι κουνούσαν κεφάλια και πόδια σεμνά στην αρχή και μετά τους παρέσυρε η φωνή του Μπόμπι και τραγουδούσαμε όλοι μαζί ...ήταν λίπασμα για την ψυχή ... Με έκανε να αισθάνομαι έτοιμη για κάθε πρόκληση, για κάθε συναίσθημα που θα έρθει...σαν χάδι ή σαν χαστούκι. 
Έτοιμη να τα αποδεχθώ και να τα αναγνωρίσω.Έτοιμη να τα αφήσω να εκφραστούν. Όλα....Νιώθω ευτυχισμένη.Νιώθω γεμάτη. Νιώθω σαν να ψήλωσα. Νιώθω πως έκλεισα ανοιχτές τρύπες κι απάλυνα τραχιές πληγές!
και νομίζω ότι δεν τα ένοιωσα μόνο εγώ αυτά αλλά και όσοι βρέθηκαν εκεί !!!
Μια στιγμή μόνο φτάνει ν¨ανοίξουν οι ουρανοί ..Η ζωή είναι γεμάτη ωραίες στιγμές..Για αυτές τις μικρές στιγμές στην ζωή μας, που άγγιξαν την τελειότητα και για εσάς που έχετε ζήσει  τέτοιες στιγμές!!!
Σας Αφιερώνω αυτό το άρθρο !!
Ακούστε τα καλύτερα δείγματα ρέγγε μουσικής από τους: 
The wailers - Bob Marley 
Jimmy Cliff 
Bunny Wailer 
ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured