ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Χαλαρή Σχέση !!!

Τι σημαίνει χαλαρή σχέση ρε παιδιά ακούω νέους ανθρώπους να ζητάνε χαλαρή σχέση ....'Χαλαρό' και σχέση δεν έχουν συνδυαστεί σε κανένα γνωστό εργαστήριο μέχρι σήμερα απο οτι ξέρω τουλάχιστον ..οκ!! Έχεις σχέση με μια κοπέλα πχ αλλά δεν θες δέσμευση θα το καταλάβει πες το !!!...αλλά το λάθος που κάνετε αγόρια είναι ότι σηκώνεται τοίχο μπροστά στη σχέση και η κοπέλα περνάει στην άμυνα και η σχέση γίνεται αρένα ποιος θα πληγωθεί λιγότερο ..αν φοβάσαι να δώσεις δεν θα πάρεις και αν είσαι χλιαρός ναι μεν αλλά θα δούμε ίσως κάποτε το ανάλογο θα εισπράξεις...αυτό δεν θα είναι δεσμός αλλά επίδεσμος !!!
Αλλά είναι αυτό το άτιμο το 'μόνος σου' που δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς
....εδώ ολόκληρος Αδάμ ζήτησε μια Εύα και του το πε ο Θεός μην κάνεις μαλακίες θα μπλέξεις..αλλά τον έτρωγε η μοναξιά και ρίσκαρε!!!
Ας φρόντιζε να μάθει.!!!
και μετά εσύ ζητάς πάθος στη Ζωή σου και εσύ τι δίνεις ?
Θέλει μαγκιά για να δοθείς σε ένα πάθος δυνατό μα εσύ μωρό μου δεν διαθέτεις απ’αυτό.που λέει και η φίλη μου η Ευσταθία δες γιουτουμπη!!.
και άμα δεν τοχεις τσάμπα ψάχνεις...Ναι ξέρω Κάποιες φορές όλα γύρω μας φαίνονται μουντά, άχρωμα και εκει ψάχνεις να βρείς τι φταίει??
Τότε είναι η κατάλληλη ώρα για να βάλετε  χρώμα στην ζωή σας. . . .Να την κάνεις πιο ενδιαφέρουσα..Γεμάτη ανατροπές απ' τους πιθανούς συνδυασμούς. . .
Βάλε χρώμα στην ζωή σου. . . .Αξίζει τον κόπο!!!!
«Η Ζωή Είναι Η Πάθος Η Τίποτε Απολύτως» Το Πάθος Θα Σε Πάει Από Εκεί Που Είσαι, Εκεί Που Θέλεις Να Πας. Αφέσου…


Τίποτε Σημαντικό, Τίποτε Άξιο Λόγου, Δεν Έγινε Ποτέ Χωρίς Πάθος. Κάθε φορά που βλέπεις μια επιτυχία, ένα στόχο υλοποιημένο, υπάρχει πίσω της κάποιος που παθιάστηκε με αυτήν την επιτυχία, την έχει ορίσει ως στόχο και έχει δουλέψει με πάθος, χαρά και ενθουσιασμό για να την πετύχει....το ιδιο ισχύει σε όλες τις σχέσεις των ανθρώπων !!!



«Τρία πάθη, απλά αλλά εξαιρετικά δυνατά, έχουν εξουσιάσει τη ζωή μου: η λαχτάρα για έρωτα, η αναζήτηση για γνώση και η αβάσταχτη λύπη για τα δεινά του κόσμου.
Μπέτραντ Ράσελ..Δες εδω !!!
ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured