ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Why men love bitches:

Παρακαλώ επικεντρωθειτε στο άρθρο και οχι στους κ@....ς !!
Καλημέρα καλημέρα σήμερα είμαι σε μια περίεργη χαρούμενη παιχνιδιάρικη διάθεση παρόλο που δεν μπορώ να μαζέψω τα μυαλά μου έχω αφήσει να ρέουν όλα σε ένα mood χαλαρό σαν να αιωρούνται τα πράγματα γύρω μου κι εγώ τα χαζεύω τώρα καλό είναι αυτό κακό δεν ξέρω!! μπορεί να πέσουν απότομα κάτω και να σπάσουν όλα αλλά μπορεί και να αιωρούνται για καιρό θα δείξει ..
Τελικά είναι πολύπλοκο ων η γυναίκα έχουν δίκιο οι άντρες που δεν τις καταλαβαίνουν είμαστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα υπάρχουν τα καλά κορίτσια αυτά που λέμε για σπίτι νοικοκυροκόριτσα και τα κακά κορίτσια αυτά που οι άντρες αποκαλούν-(η λεγόμενη bitch),που πάντα θα κερδίζει και θα ΔΙΑΤΗΡΕΙ το ενδιαφέρον των αντρών.... και φυσικά ένα καλό κορίτσι , η οποία έμαθε από το σπίτι της και από μια συντηρητική κοινωνία, ότι ικανοποίηση νιώθει μόνο όταν προσφέρει στον άντρα, και μιλώ για οποιουδήποτε είδους προσφορά, και μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες σχέσης, αυτά τα κορίτσια είναι αδύνατον να ακολουθήσουν ένα συνταγολόγιο και να γίνουν Super Bitches.. . 'Yeah baby':
Αυτοί οι τύποι γυναικών είναι "χαλί να με πατήσεις" ..και είναι το όνειρο ,κάθε μαμάς για τον κανακάρη της να του βρει μια τέτοια νύφη ..έλα όμως που ο εκάστοτε κανακάρης επιλεγεί την τύπισσα Κρουέλα με μια εσάς bitches να έχει στη ζωή του!!..Και είναι αυτές οι τύπισσες που έχουν βρει εκείνη τη χρυσή τομή μεταξύ αδιαφορίας και ενδιαφέροντος. Να μη σέρνεσαι στα πατώματα για τον άλλον και ταυτόχρονα να μην τον γράφεις. "Αλλά πάνω από όλα να είσαι ο εαυτός σου" είναι σαν ένας αγώνας δρόμου μεταξύ θηλυκού-αρσενικού για το ποιος θα βγει αλώβητος από τον πόλεμο : τι σημαίνει αυτό …πχ στο 3 ραντεβού …φιλί, μετά από 1 μήνας τουλάχιστον κρεβάτι, 3 φορές την ημέρα τηλέφωνο, μην δείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες από τα πρώτα ραντεβού, μην φορέσεις ντεκολτέ, κάνε τον να νιώσει Νεάντερνταλ δίνοντας του να φτιάξει κάτι, κάνε τον να νιώσει σημαντικός, Δώσου και ένα ρόπαλο και στείλε τον για κυνήγι...... Εννοείται ότι τον αποθεώνεις να νιώθει σημαντικός στη σχέση αλλά όχι επειδή τον αφήνεις να ανοίγει τα βαζάκια απο τις πίκλες η το μπουκάλι της coca-cola άστον να φτιάξει και μια χαλασμένη πρίζα και έχετε σίγουρη την επιτυχία ότι θα τον έχετε γοητέψει !!!!

Είναι πολύ σημαντική η αυτοεκτίμηση σε οποιαδήποτε σχέση ερωτική ή μη... Γιατί όταν διαθέτεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, είναι δύσκολο να δεχθείς να τσαλαπατηθείς από οποιοδήποτε. Και δε μιλώ για το είδος της φαινομενικής αυτοεκτίμησης αυτοπεποίθησης που μπροστά που τους άλλους είσαι COOL και από πίσω κλαις ώρες μες τα μαξιλάρια και στυλώνεις τις τεκίλες και φωνάζεις ουπς !!!... Μιλώ για εκείνη που θα πληγωθείς, θα κλάψεις και θα το ξεπεράσεις και πάμε για άλλα….
Ποσά πράγματα πρέπει μια γυναίκα να κάνει ταυτόχρονα για να κρατήσει ένα άντρα ..ουφ κουράστηκα ..Δύσκολος ο ρόλος μας Γτμ !!
Ελπίζω να έριξα λίγο φως στο τούνελ ..πως να γίνεις μια Bitches...
Because men love them!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured