ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΟΥΦ !! Ζέστη πολύ Ζέστη...

Καήκαμε σου λέω είχαμε χρόνια να δούμε τέτοια ζέστη στη Τήνο πρωτοφανές μας φυλάει τα μελτέμια για Ιούλιο Αύγουστο όταν έχουμε κόσμο Λυσάει τώρα που είμαστε λίγοι και καλοί βράζει το νησί μου θύμισε τους καύσωνες της Αθήνας χρόνια έχω να ζήσω καλοκαίρι στην Αθήνα οχι οτι το πεθύμησα αλλά να μια νοσταλγία με έπιασε μου έλειψαν τα κλιματιστικά χαχα make a joke..οκ !!!
Πως να εξηγήσω την κουφόβραση στους ξένους.... it is too hot παραπονιούνται τώρα γκρινιάζουν ιδρωμένοι ξεψυχισμένα τι να τους κάνω αέρα δεν θέλουν κρύο δεν θέλουν ζέστη πολυ δεν θέλουν Eε.. πως να παραγγείλω τον καιρό 28-30 βαθμούς θέλετε οκ θα το έχετε πατάω το κουμπάκι και τσουπ!!Άντε να ακούω .. It's paradise here υπομονή φίλοι μου καύσωνας είναι θα περάσει τη θάλασσα για αυτό την έχουμε δίπλα καθίστε όλη μέρα μέσα να μουλιάστε δεν μπορώ άλλο γκρίνια θέλω ανθρώπους γελαστούς θετικούς γύρω μου ..αν ξανακούσω γκρίνια θα τους καταβρέχω με το λάστιχο θα κάνω την Τήνο Μύκονο με WET T-SHIRT και μαγιώ να χορεύουν πάνω στη μπάρα και να τους καταβρέχω με το λάστιχο εγκεφαλικά οι παπάδες απανωτά !!!Anyway ..θα είμαι online συνδεδεμένοι με τον Αρνιακό να δίνω πληροφορίες για το καιρό πως θα εξελιχτεί απολαύστε τον γιατί  'Μετά τον καύσωνα,έρχονται  βροχές και χαλάζι και πάλι θα γκρινιάζετε γιατί και ο καιρός δεν είναι στα καλά του τρελάθηκε τι να ζηλεύψουμε από τη Μαλαισία το Λανγκάουι και την Κουάλα Λουμπούρ. .εδώ η Τήνος έχει Πόρτο Πύργο Πάνορμο και κολυμπηθρες Εξωτικές παραλίες με χρυσή άμμο, βλάστηση που εξουσιάζει, γραφικά ψαροχώρια,ζώα που σου υπενθυμίζουν κάθε λεπτό ότι βρίσκεσαι στο δικό τους βασίλειο και άνθρωποι τόσο φιλόξενοι και πρόθυμοι που σε σκλαβώνουν.τι να μας πει και το  Το Λανγκάουι ...
το κλίμα τροπικό και εδώ όλα ίδια είναι τι Κουάλα Λουμπούρ...τι Τήνος ένα και το αυτό !!!
 Έτσι αν ονειρεύεστε μαγευτικές εξωτικές διακοπές, δεν χρειάζεται να πάτε στην Καραϊβική να ξενιτεύτητε και να καταξοδεύτητε για να τις απολαύσετε. Έχουμε και εδώ Εντυπωσιακές ελληνικές παραλίες με καταγάλανα νερά και χρυσή άμμο σας περιμένουν να κάνετε εξωτικές διακοπές με ήλιο και βροχή χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε στην άκρη του κόσμου....Σας περιμένουμε  !!! 



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured