ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Άλλο αγάπη.. Άλλο έρωτας ..μην μπερδεύεσαι.!!

Μάθε να αναγνωρίζεις τη διαφορά..Ναι έτσι είναι πολλοί μπερδευόμαστε Άλλο αγάπη.. Άλλο έρωτας..Άλλο πάθος Άλλο συνήθεια μπορούν πολύ εύκολα να μπλεχτούν μεταξύ τους και να σε γεμίσουν αμφιβολίες και ερωτηματικά..     Ο έρωτας, μπορεί να μιμείται θαυμάσια την αγάπη πρέπει να μάθουμε να τα ξεχωρίζουμε !!
  ❤♫ ❤♫ ❤♫ ❤♫ ❤  Έρωτας  ❤♫ ❤♫ ❤♫ ❤♫ ❤
Έρωτας είναι να λαχταράς να τον/την δεις, έστω και από μακριά, έστω και φευγαλέα. Να αργεί δύο λεπτά στο ραντεβού και να νομίζεις ότι περιμένεις εκεί ώρες. Να τρέμεις στο πρώτο φι λί. Να αγκαλιάζει και να κοντεύει να εκραγεί το στήθος σου από την ταχυπαλμία. Να σε κοιτάζει στα μάτια και να σβήνει όλο το σύμπαν από γύρω σου. Να χτυπάει και εσύ να πονάς περισσότερο. Να δακρύζει και εσύ να πλαντάζεις. Να χαμογελάει και να νιώθεις σαν να ήρθε η Δευτέρα Παρουσία και είσαι στον Παράδεισο. Να σου μιλάει και να ακούς εξωτικά πουλιά να κελαηδούν στα αυτιά σου. Και όταν τελικά ξαπλώνεις να κοιμηθείς να μην κλείνουν τα μάτια σου πριν σου πει την πιο γλυκιά καληνύχτα...
Ο ερωτοχτυπημένος είναι παγιδευμένος στη δίνη της σεξουαλικής έντασης και του πάθους, οπότε βλέπει αυτό που θέλει να δει. Αν ο έρωτας είναι τυφλός, τότε το πάθος από μόνο του βγάζει τα μάτια αυτού που το αισθάνεται και δεν αφήνει χώρο για λογικές σκέψεις...το μόνο σίγουρο είναι ότι τελειώνει γρήγορα η αν είστε τυχεροί μπορεί να εξελιχτεί σε Αγάπη !! 

 ❤♫ ❤♫ ❤♫ ❤♫ ❤  Αγάπη  ❤♫ ❤♫ ❤♫ ❤♫ ❤
Αγάπη είναι να δίνεις χωρίς να ζητήσει. Να απαρνείσαι για να μην του/της λείψει αυτό που θέλει. Να προσφέρεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Να συγχωρείς πριν κάνει το λάθος. Να έχεις το σθένος να μην τον/την ξαναδείς ποτέ αν έτσι θα είναι καλύτερο για εκείνον/εκείνη. "Η αγάπη δεν μετριέται με αυτά που κάνεις για τον άλλο, αλλά με όλα όσα είσαι πρόθυμος να θυσιάσεις ή να απαρνηθείς για αυτόν..." Η αγάπη πάλι είναι ένα γλυκό αεράκι από το οποίο περιβάλλεσαι, το αναπνέεις βαθιά μέσα σου και είναι ζωοδόχος πνοή. Αλλά δεν σε αναποδογυρίζει, δεν σου ανατρέπει τη ζωή. Η αγάπη αποτελεί τη σταθερά που σε οδηγεί και που δίνει νόημα στη ζωή σου και ότι άλλο υπάρχει σε αυτή. Στην αγάπη υπάρχει φυσική έλξη αλλά επίσης συνυπάρχει διανοητική και ψυχική έλξη, και είναι εξίσου σημαντικά τα αισθήματα του/της συντρόφου. Στην αγάπη μπορείς να ζήσεις χωρίς τον άλλον, διότι το άλλο άτομο έχει αξία μέσα στη σχέση και τιμάς την αξία και την αυτονομία του. Η αγάπη είναι μια ορμονική συμφωνία που έχει μέσα της νοιάξιμο, συναισθηματικό ‘δέσιμο’, αφοσίωση και αντοχή στο χρόνο.
Τα σημάδια έρωτα
Βλέπεις τον άλλο ως το τέλειο άτομο
Θέλεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου
Εξαντλείς όλο σου το χρόνο με το άλλο άτομο
Παραμελείς τις φιλικές σου σχέσεις
Αποκτάς εξάρτηση από το άλλο άτομο
Ζηλεύεις
Η σχέση έχει μικρή διάρκεια
Η απόσταση ή άλλες δυσκολίες τερματίζουν τη σχέση
Υπάρχουν συχνοί και έντονοι καυγάδες

Τα σημάδια της αγάπης
Βλέπεις τα ελαττώματα του άλλου ατόμου, αλλά εξακολουθείς να το αγαπάς
Θέλεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του άλλου ατόμου
Έχεις χρόνο για φίλους και συγγενείς
Δίνεις το χρόνο που χρειάζεται για να κτιστεί η σχέση
Υπάρχει εμπιστοσύνη και κατανόηση, άρα λιγότερη ζήλεια και λιγότεροι καυγάδες
Η σχέση επιβιώνει παρά την απόσταση που μπορεί να υπάρχει ή άλλα εμπόδια
Υπάρχουν λίγοι και όχι σοβαροί καυγάδες
Οι λίγοι καυγάδες χαλυβδώνουν τη σχέση
Αγάπη και αποδοχή του εαυτού
 ❤♫ ❤♫ ❤♫ ❤♫ ❤


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured