ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΑΣΤΡΟΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ..απο.... ΑΝΕΜΟΣ***

Κριός:

Προσοχή στα μικροατυχήματα. σήμερα θα πέσει η κάφτρα του τσιγάρου πάνω στο παντελόνι σας ...και επειδή είστε ηλίθιοι θα πάτε να την πιάσετε με το χέρι και θα καείτε.

Ταύρος:

Η ερωτική σας ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο η προς το χειρότερο  τι είπα   πάλι οχι  μπράβο μου  !!

Δίδυμοι:

Θα βρείτε την αληθινή αγάπη στα μέσα του μήνα, αλλά στα τέλη του μήνα θα βρει κι αυτή την αληθινή αγάπη και θα φύγει.

Καρκίνος:

Προσοχή αύριο το μεσημεράκι θα μπείτε σε ασανσέρ ,θα κλειστείτε μέσα για 3 μέρες,θα πάθετε αφυδάτωση,στο τσακ θα σας προλάβουν πριν ψοφήσετε απ την πείνα και το κρύο.

Λέων:

Θα τελειώσουν οι μπαταρίες του τηλεκοντρόλ και θα το χτυπήσετε και θα φωνάξει τρία τεράστια τηλεκοντρόλ και θα σας σ@πησουν στο ξύλο .

Παρθένος:

Θα μείνετε για πάντα  looser  Καμιά ελπίδα..

Ζυγός:

Ραγδαίες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, ο ΟΑΕΔ θα σας κάνει Golden Member και θα σας στέλνει κάθε μήνα καινούργιο καναπέ .

Σκορπιός:

Θα πας μπαρ, θα πάρεις μοχίτο, λίγο πριν τελειώσει θα πει ο μπάρμαν στη σερβιτόρα «που πήγε το μοχίτο που είχα για να φτύνω μέσα;»

Τοξότης:

Το βράδυ θα πέσετε για ύπνο κανονικά, το επόμενο πρωί θα ξυπνήσετε με καράφλα, σπυράκια ,αλλά ο εσωτερικός σας κόσμος θα έχει γίνει γ@μάτος.

Αιγόκερως:

Θα χτυπήσει το τηλέφωνο της μάνας σου, αυτή θα λείπει, θα κοιτάξεις την οθόνη και θα γράφει «Χριστόφορος Παπακαλιάτης»

Υδροχόος:

Θα χάσετε το πορτοφόλι σας , όλα τα λεφτά τις κάρτες, ταυτότητα..και μαζί το συλλεκτικό προφυλακτικό που έχετε αχρησιμοποίητο απ το 2009.

Ιχθείς:

Προσοχή στη δουλειά.. όποιος σας ζητήσει να ανεβείτε να φτάσετε κάτι από ένα ψηλό ράφι ΔΕΝ θέλει να αγοράσει το προϊόν.. θέλει απλά να χαζέψει τον κ@λοσας. Μην πέσετε στην παγίδα.



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured