ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«κακομαθημένος άντρας»

 Μια γυναίκα κακομαθημένη μπορεί να είναι και σέξι ή χαριτωμένη, ένας άντρας κακομαθημένος είναι να μην σου τύχει! Δεν παλεύεται Πολύ μεγάλο βασανιστήριο το να νομίζει  ότι είναι πρίγκιπας και όλοι πρέπει να τον υπηρετούν και να μην του χαλάνε ποτέ χατίρι! πιστεύω ότι  Κακομαθημένος δε γεννιέσαι, γίνεσαι Δε γεννιόμαστε με χτισμένη προσωπικότητα, κύριοι  την χτίζουμε στην πορεία. Από την παιδική ηλικία, κύριο ρόλο παίζει η διαπαιδαγώγηση από το οικογενειακό μας περιβάλλον θες η μανά  θες οι γυναίκες στη μετέπειτα ζωή του είναι αυτές που τον κατέστησαν ανίκανο και κακομαθημένο αυτό που τον απασχολεί συνήθως περισσότερο είναι η κάλυψη των δικών του αναγκών και λιγότερο έως καθόλου των άλλων  Ένας κακομαθημένος άντρας ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει με κάθε τρόπο παραθέτω εδώ μερικά χαρακτηριστικά τους αναγνωρίζεται μήπως κάποια από αυτά σε σας?..
                *********************************************
 Δε λέει «ευχαριστώ» Γκρινιάζει ασταμάτητα για τα πάντα ! Όταν θέλει κάτι, το θέλει εδώ και τώρα. Όταν λέει κάτι, θέλει να γίνει με τον δικό του τρόπο γιατί πολύ απλά αυτός ξέρει καλύτερα. Αν δεν ανταποκρίνεσαι σε κάτι όπως ακριβώς θέλει εκείνος, θεωρεί ότι  είσαι εντελώς άσχετη!
Η αγαπημένη του λέξη είναι το «όχι» σαν μουτρωμένο παιδί η πρώτη του αντίδραση σε οτιδήποτε του ζητάς, είναι αρνητική! Πρώτα θα σου πει όχι και αφού επιμείνεις και σε σκάσει  μπορεί και να «υποκύψει»!
              ********************************************
Ποτέ δεν ζητάει συγνώμη Άγνωστη λέξη στο λεξιλόγιο του  Ανεξάρτητα από το τι έχει γίνει, τι έχει πει ή τι έχει κάνει, οι τσακωμοί σας είναι πάντα, μα πάντα δικό σου λάθος. Εσύ φταις! Ακόμα και αν είναι αντικειμενικά δικό του το φάουλ, εσύ φταις που δημιούργησες όλη αυτή την ένταση και τον έβγαλες εκτός εαυτού.
            *********************************************
Δεν αλλάζει τίποτε Δεν κάνει τον κόπο να αλλάξει τίποτα ούτε στο πρόγραμμα του, ούτε στο χαρακτήρα, ούτε στη συμπεριφορά του, ούτε στις συνήθειες του. Ένας κακομαθημένος άντρας δύσκολα θα δεχτεί να κάνει πίσω στους στόχους του και ειδικότερα για χάρη κάποιου άλλου. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όμως είναι πως ένας κακομαθημένος άντρας δεν είναι απαραίτητα και ένας κακός άντρας. Μπορεί να χρειάζεται αρκετή υπομονή για να καταλάβουν πως ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω τους αλλά και βέβαια μπορούν να μάθουν να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις αρκεί να αντέχεις τόση πίεση αλλιώς  μάζεψε τα και φύγε, όσο είναι νωρίς  αλλά κυρίως να σου γίνει μάθημα σε περίπτωση που ως μανούλα ενός γιου κάνεις και εσύ ένα ακόμα έγκλημα για το γυναικείο φύλο και την ανθρωπότητα! Χτίζοντας ένα ακόμη αρσενικό κακομαθημένο !! 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured