ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«Secret Valentine» Γιορτάζεις?



Ο Βαλεντίνος έρχεται παραμονή σήμερα τα μαγαζιά ανοιχτα να πάρετε το δώρο για τον αγαπημένο/η σας , «γιορτάζει ο έρωτας» Ετοιμαστείτε για καρδούλες λουλούδια σοκολατακια σαμπάνιες αγαπώ φράουλα με σοκολάτα!!! και για τις πιο τολμηρές ζαχαρωτά εσώρουχα hot toys baby doll κλπ  για να κάψετε τις καρδιές των αγαπημένων σας!!
Συμβουλή για σας Αγόρια ..Η καλύτερη δικαιολογία για να φορέσει επιτέλους το σέξι, διάφανο κορμάκι που θαυμάζατε στην Αντριάνα Λίμα κάντε το δώρο στην κοπέλα σας .. Διαλέξτε ότι πιο προκλητικό υπάρχει, ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις και η νύχτα θα εξελιχθεί κατ’ ευχην Προσοχή αγόρια !!  Μην σνομπάρετε τα γλυκά, τις κάρτες, τα κεριά και τα αρκουδάκια. Μην της το αρνηθείτε τουλάχιστον αυτή τη μέρα  Ποιος την ακούει μετά πάρτε λουλούδια και πολύ .. I love you !!!  έτσι σας θέλω και να θυμάστε ...Το μυστικό βρίσκεται στο σχήμα και το χρώμα: καρδιές και αυστηρά κόκκινο ή ροζ. Ακόμα και ροζ κατσαβίδι αν βρείτε σε σχήμα καρδιά θα το θεωρήσει χαριτωμένο. μπορείτε να πάτε ένα βήμα (κι ένα εκατοστάρι) παραπέρα αν θέλετε  Σχεδόν όλα τα κοσμηματοπωλεία- βλέπε follie-follie, Li-La-Lo κ.τ.λ.- έχουν κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς τα πάντα όλα λεφτά να πάρετε μαζί σας!!*********
Αποφύγετε τα δαχτυλίδια, αν δε θέλετε να πάρει το λάθος μήνυμα και να τρέχετε μετά να σωθείτε… Μπορείτε ας πούμε να τυπώσετε μια φωτογραφία σας πάνω σε μία κούπα ή ένα μπλουζάκι κι εκείνη κάθε φορά που θα κοιμάται φορώντας τις φάτσες σας ή θα πίνει τον καφέ της, θα σκέφτεται πόσο έξυπνο και γλυκούλικο ήταν αυτό που της χαρίσατε σας έδωσα μερικές ιδέες τα αλλά τα αφηνω πάνω σας .. τώρα αν πιστεύεις η δεν πιστεύεις στη μέρα του άγιου Βαλεντίνου δεν έχει σημασία  ας πάρουμε την Ημέρα ως μια αφορμή προκειμένου να δείξουμε το νιάξιμο και το ενδιαφέρον μας προς τον άνθρωπό μας! μέρα που είναι … Χρόνια Πολλά είτε γιορτάζετε είτε όχι. Είτε πιστεύετε είτε όχι. Μια ευχή είναι αυτή πες την και ας πέσει χάμω. .. 
Happy  Valentine’s Day.


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured