ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η Άνοιξη Έξω κι εμείς Μέσα



Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια,
αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ‘ρθει!!! 🌹🌸🌼🌺
P.Neruda

Ήρθε η άνοιξη στην πόλη και εμείς… είμαστε σπίτι ..
Ίσως ακούγομαι εξαιρετικά ρομαντική. Λόγω τις κατάστασης που ζούμε...
 Μπορεί και να είμαι πράγματι, Αλλά μονάχα γιατί πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμη της άνοιξης και σε αυτό που συμβολίζει. Κι αυτό που συμβολίζει είναι η ελπίδα....Τι ομορφότερο, τι πιο σημαντικό από την ελπίδα, τη δεύτερη ευκαιρία , τη δυνατότητα που σου δίνεται ώστε να μην μείνεις καθηλωμένος στο σκοτάδι, στο λάθος, στη θλίψη… Πόσο δυνατή εικόνα να βλέπεις «νεκρά» λουλούδια να ανθίζουν ξανά, να παίρνουν χρώμα, ζωή… Αυτό είναι το μήνυμα της Άνοιξης, ότι όση σκοτεινιά κι αν έχεις γύρω σου, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν αν αλλάξεις κι εσύ. Μη σε φοβίζει το παρόν ενός «χειμώνα» στη καρδιά σου, στη ζωή σου!!! Πάντα ακολουθεί Η Άνοιξη…
Η φύση η ίδια μας διδάσκει πως μετά τον χειμώνα έρχεται η άνοιξη, έτσι και μετά το σκοτάδι έρχεται το φως. Μετά την βροχή, τα σύννεφα φεύγουν και ξεπροβάλλει ο λαμπερός ήλιος. Πάντοτε έτσι γίνεται. 
Αργά ή γρήγορα, η ίδια η πραγματικότητα έρχεται να μας το αποδείξει. Και αν καμιά φορά η άνοιξη αργήσει, είναι γιατί πολύ απλά μας διδάσκει πως αξίζει να περιμένουμε. 
Στην τρέχουσα συγκυρία,. Η άνοιξη  δεν λογαριάζει πανδημίες, σεισμούς, ιούς και καταποντισμούς. Και είμαστε εμείς που δεν μπορούμε να την χαρούμε όσο και αν το λαχταράμε· όσο κι αν επιθυμούμε να χαθούμε μέσα στα αρώματα της και στα υπέροχα χρώματα που τη συνοδεύουν. Τι ειρωνεία! 
Άπλα κάνουμε υπομονή και αφού.. Μένουμε σπίτι. ας είμαστε αισιόδοξοι να βρούμε  ενέργεια και όρεξη να φτιάξουμε τον κήπο ή το μπαλκόνι μας! ετσι να αφήσουμε την Άνοιξη να πλημμυρίσει την καρδιά μας με αρώματα και χρώματα Αναγέννηση Στη ψυχή μας γιατί Η Άνοιξη είναι ο τρόπος του Θεού να πει : «πάμε άλλη μια φορά!»  
«Την Άνοιξη αν δεν την βρεις τη φτιάχνεις!» Οδυσσέας Ελύτης…
Έλα, πάμε άλλη μια φορά! Ξαναρχίζουμε….

















ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured