ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΞΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ...7... {επτά}



7 χρόνια κρίση ?

Click Here

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι δεν θα ξεπεραστεί ΕΥΚΟΛΑ αυτό στην πατρίδα μας...  θα διαρκέσει πολλά πολλά χρονιά ακόμα... ελπίζω όχι.... < 7 > 
χρονιά το φοβάμαι αυτό το νούμερο.
 Ότι οι προγονοί μας κέρδισαν με αγώνες και αίμα καταριπτονται και εμείς καθόμαστε με σταυρωμένα χεριά και τα κοιτάμε να χάνονται και είμαστε στον κόσμο μας.οι μισοί Έλληνες είναι άνεργοι και αυτοί που εργάζονται ανέχονται τα πάντα και λένε ευχαριστώ, επειδή έχουν δουλειά.αν δεν γίνει κάτι να ανοίξουν θέσεις εργασίας και να κινηθεί η αγορά δεν θα βγούμε ποτέ από αυτό, αλλά αυτό ακριβώς θέλουν, δεν θέλουν να βγούμε από αυτό. όμως γιατί? ποιος είναι ο απώτερος σκοπός???????
εγώ θεωρώ ότι θέλουν τα εξής.
1. να μας φτάσουν να δουλεύουμε για 200-300 ευρώ το πολύ όλη μέρα κάθε μέρα ουτοσοτε, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για σκλάβους, τα ξένα δυνατά κράτη.
2. να πάρουν μέρη μας να τα εκμεταλευοντε προς όφελος τους (βλέπε αέριο, πετρέλαιο κτλ.)και πολλά αλλά παρόμοια αυτή είναι η αλήθεια, τουλάχιστον για το δικό μου φτωχό μυαλό, αυτή είναι  η δική μου προσωπική γνώμη που αν δεν την δούμε να κινηθούμε από τους καναπέδες μας... οδεύουμε να γίνουμε σκλάβοι σε μια αποικία των Γερμανών και πολλοί από εσάς περιμένετε ότι θα βγούμε από την κρίση,,, εύχομαι να βγω {ψεύτρα}
7 χρόνια φαγούρα; 

Γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια στα 7 χρόνια γάμου;

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 7ος χρόνος του γάμου είναι μια κρίσιμη χρονική καμπή για τις σχέσεις των ζευγαριών, αφού σηματοδοτεί την πλήρη σχεδόν αποχή από την ερωτική συνεύρεση.

Στο ερώτημα γιατί ο 7ος χρόνος του γάμου και όχι ο 2ος ή ο 10ος είναι η κρίσιμη καμπή στην ερωτική ζωή των παντρεμένων, δεν υπάρχει, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, επιστημονική απάντηση.Ενώ όλα ξεκινούν μέσα στο..μέλι, ξαφνικά δεν θες να βλέπεις μπροστά σου τον άλλο, κοιμάσαι νωρίτερα για να τον αποφύγεις, ενώ πολλές φορές λες ότι έχεις και πονοκέφαλο. Γιατί όμως ο 7ος χρόνος γάμου, είναι μια κρίσιμη χρονική καμπή για τις σχέσεις των ζευγαριών;  τα δύο πρώτα χρόνια του γάμου, τα παντρεμένα ζευγάρια έρχονται σε επαφή τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, ο αριθμός μειώνεται σε μία φορά την εβδομάδα στον πέμπτο χρόνο, για να περιοριστεί στον 7ο σε μία φορά το μήνα, συχνότητα η οποία οδηγεί στην πλήρη αποχή. Και τότε είναι που ο άνδρας και η γυναίκα καταφεύγουν στην απιστία και την αναζήτηση νέου συντρόφου που θα τους ανανεώσει. Και συνήθως τα περισσότερα διαζύγια βγαίνουν στον έβδομο χρόνο του έγγαμου βίου ενός ζευγαριού


7 χρόνια δικτατορία

Η Χούντα διοίκησε την Ελλάδα κατακριτέα επί 7 χρόνια. Τα κακά που έκανε ήταν εξορίες, (Γυάρος, κτλ), συμμετοχή στην απώλεια εδαφών της Κύπρου και πολλά άλλα που θα απαριθμήσω. .
Πολλοί σκοτώθηκαν , ακόμα περισσότεροι βασανίστηκαν χωρίς μάλιστα να έχουν διαπράξει εγκλήματα, ο κάθε ένας γινόταν ρουφιάνος του διπλανού του, ..... και ο αστυνομικός του τότε, εύκολα τραβούσε όπλο.. σε καθάριζε και δεν είχε να δώσει και πουθενά λόγο (σαν την κατοχή ενα πράγμα δηλαδή! ).
Στην Χούντα, το θέμα Ελευθερίας λόγου, ήταν  ανέκδοτο ...
  Το δυστύχημα είναι ότι αντί να φτιάχνουμε μια καλή δημοκρατία μετά από τόσα που έχει γνωρίσει αυτός ο δύσμοιρος τόπος(φτώχεια, πείνα, εμφύλιο, δικτατορία) ψάχνουμε για καλό δικτάτορα?. ΜΜΕ και των Κ.Λ.Π. μέσων που μας 
κυβερνούν    { Χούντα δεν είναι}???


7 θανάσιμα αμαρτήματα

1. Αλαζονεία
2. Απληστία
3. Λαγνεία
4. Λαιμαργία
5. Οκνηρία
6. Οργή
7. Φθόνος
Τι θα λέγατε να σκεφτούμε λίγο και να σχολιάσουμε τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα  
Σε ποιό είμαστε περισσότερο ευάλωτοι? Ποιό διαπράττουμε συχνότερα ?


Πως ερμηνεύουμε το καθένα απο αυτά ?Ποιά δικαιολογία δίνουμε στον εαυτό μας? 
 Κατα κάποιο τρόπο έχω υποπέσει σε όλα !!!  είμαι ευάλωτη, 
(κάθε φορά και σε διαφορετικό ή την ίδια περίοδο σε όλα)  
Αποστασιοποιημένα, όλα με ενοχλούν όταν τα συναντώ …
Αλλά … για όλα βρίσκω πεδίο δόξης λαμπρό … να κριτικάρω τους άλλους !!!

Γιατρέ μου υπάρχει ελπίδα ????


SevenWondersOfTheWorld.pngTα 7 θαύματα του κόσμου

Και γιατί επτά και όχι οκτώ; Και γιατί οκτώ και όχι εννέα; και πάει λέγοντας. (Βέβαια το 7 ήταν ένας ...δυνατός αριθμός και ...παιζόταν παντού, αλλά αυτό μίαν ετέραν φοράν).
Η πυραμίδα του Χέοπα στην Γκίζα
Κατασκευάστηκε το 2584-2561 π.Χ. στην Αίγυπτο και μέχρι στιγμής διασώζεται ακέραια.

Οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας
Κατασκευάστηκαν από τους Βαβυλωνίους τον 8ο έως τον 6ο αιώνα π.Χ., έφταναν τα 22 μέτρα ύψος και βρίσκονταν στο σημερινό Ιράκ. Καταστράφηκαν τον 1ο αιώνα π.Χ. από σεισμό


Το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Ολυμπίου Διός
Κατασκευάστηκε το 430 π.Χ. από τους Έλληνες, φιλοτεχνήθηκε από το Φειδία και ήταν τοποθετημένο στην αρχαία Ολυμπία στο ναό του Δία (φυσικά!).
Εφτανε τα 12 μέτρα ύψος. Καταστράφηκε από φωτιά τον 5ο με 6ο αι. μ. Χ.

Ο ναός της Αρτέμιδος στην Εφεσο
Κατασκευάστηκε το 356 π.Χ. από Ελληνες και Πέρσες. Το 356 π.Χ. κάηκε και ξαναχτίστηκε και καταστράφηκε ολοκληρωτικά από τους Γότθους το 262 μ.Χ..
Βρισκόταν στη σημερινή Έφεσο στην Τουρκία.

Το μαυσωλείο της Αλικαρνασσού
Ηταν ο τάφος του Μαύσωλου, του Πέρση σατράπη της Καρίας. Είχε 45 μέτρα ύψος και βρισκόταν στην Αλικαρνασσό στη σημερινή Τουρκία. Καταστράφηκε το 1494 μ.Χ. από τους σταυροφόρους. (αυτοί τελικά δεν άφησαν τίποτα όρθιο πίσω τους)

Ο Κολοσσός της Ρόδου
Κατασκευάστηκε το 292-280 π.Χ. από τους Ελληνες. Ηταν ένα τεράστιο άγαλμα του θεού Ηλιου τοποθετημένο στην προβλήτα του αρχαίου λιμανιού της Ρόδου και είχε ύψος 35 μέτρα. Ανεγέρθηκε από το Χάρη το Λίνδιο, μαθητή του Λύσιππου. Καταστράφηκε από σεισμό 60 χρόνια μετά την κατασκευή του.


Ο φάρος της Αλεξάνδρειας
Κατασκευάστηκε το 280 π.Χ. από τους Πτολεμαίους της Αιγύπτου και Αιγύπτιους. Είχε ύχος 135 μέτρα και βρισκόταν στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, χτίστηκε από το Σωκράτη τον Κνίδιο. Καταστράφηκε από σεισμό το 1480 μ.Χ.


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured