ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

‘I am Hellene’




Η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου φωνάζει “Είμαι Ελληνίδα” – “I am Hellene”. Ένα συγκλονιστικό βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου και προκαλεί  συγκίνησης.
 Για ελληνικούς υπότιτλους, θα πατήσετε την ένδειξη “πλήρης οθόνη”, θα πατήσετε το CC και θα κάνετε την επιλογή Ελληνικά.
Η όμορφη ηθοποιός προφανώς έγινε έξαλλη από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι ξένοι την Ελλάδα και τους Έλληνες και αποφάσισε μέσα σε ένα γρήγορο και καλοφτιαγμένο βίντεο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους...και ομολογούμε ότι το κατάφερε. Με συνοπτικές φράσεις κατάφερε να εξηγήσει το μεγαλείο της χώρας και να εξηγήσει στους ξένους το αυτονόητο ότι είμαστε Hellenes(Έλληνες) όχι Greeks(Γρεκοί),'αλλωστε το επίσημο όνομα στο διαβατήριό μας είναι Hellenic Republic όχι Greek Republic.

Καιρός ήταν να το μάθουν αυτό έστω από εμάς τους ιδιώτες αφού το επίσημο κράτος δεν ενδιαφέρεται. Να θυμήσουμε ότι όποτε οι πρωθυπουργοί μας έδιναν συνέντευξη στα CNN και BBC οι δημοσιογράφοι τους αποκαλούσαν primeminister of Greece (όχι Hellas) και δεν αντέδρασε κανείς τους.
κάποιους χρήστες στο blog θέλησαν να καταδικάσουν το βίντεο της Κατερίνα Μουτσάτσου ως «καθόλου πρωτότυπο» 
και υποτιμώντας  τη νοημοσύνη του κοινού από mereley επίδειξη αρχαία ελληνική ιστορία και τη φυσική ομορφιά της χώρας με τον ήχο του εθνικού ύμνου. Οι άλλοι χρήστες του δικτύου σχολίασε θετικά την προώθηση βίντεο Ελλάδα, αλλά ήταν μάλλον επιφυλακτικοί για τα κίνητρα της .
Εγώ νομίζω μόνο θετικά πρέπει να το δούμε οι ελληνες του εξωτερικού είναι δυο φορές ελληνες από εμάς που ζούμε εδώ τους λείπει η πατρίδα και την τιμούν....

Greek Actress’s Video ‘I am Hellene’ Goes Viral, Stirs Controversy

Greek actress Katerina Moutsatsou, answering the critics of Greece and its people in her own way.

Entitled “I am Hellene,” Moutsatsou, who has been living and working in LA since 2008, explains to foreigners that the right name to call the people of her country is “Hellenes” and not “Greeks” (Graecus), while she also tried to distinguish the Greeks from the common stereotypes cultivated abroad since the economic crisis broke out.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured