ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Mark Zuckerberg "Ειχε Αγιο αυτο το παιδι "


Ενα  Mark Zuckerberg .... χρειάζεται η Ελλαδα να σωθεί  να βγούμε από την κρίση
να πει.."πάρτε παιδιά λίγα δις να κανεται δουλειά σας και εμείς δρόμο θα αφιερώναμε στο Μαρκ...Zuckerberg  street στην ομόνοια κεντρικά προς την πλατεία κοτζια{τώρα που καθαρίσαμε το κέντρο} έτσι..για να τον τιμήσουμε..

Το Facebook έφτασε τους 901 εκ. χρήστες παγκοσμίως
Εκτός από τα οικονομικά στοιχεία, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα νούμερα γύρω από τους χρήστες.
Το Facebook αναφέρει λοιπόν πως έχει 901 εκ. εγγεγραμμένους χρήστες.

Καθημερινά γίνονται στο σύστημα του Facebook 3,2 δισ. νέα likes και σχόλια και 300 εκ. φωτογραφίες, ενώ οι χρήστες έχουν πραγματοποιήσει 125 δισ. "φιλίες".

Οσο για τα έσοδα, στους πρώτους 3 μήνες της χρονιάς έφτασαν το 1,06 δισ., από τα οποία τα 872 εκ. είναι έσοδα από τις διαφημίσεις.
 
  ο ιδρυτής του πιο δημοφιλούς σάιτ κοινωνικής δικτύωσης και διευθύνων 
σύμβουλος του facebook Μαρκ Ζούκενμπεργκ, είπε ότι «το Facebook δημιουργήθηκε πάνω στην ιδέα ότι οι άνθρωποι θέλουν να μοιραστούν και να επικοινωνήσουν με άλλους ανθρώπους στη ζωή τους, αλλά για να γίνει αυτό ο καθένας χρειάζεται να έχει ανά πάσα στιγμή τον πλήρη έλεγχο όσων μοιράζεται».
Μαρκ Ζούκενμπεργκ: Μην πνίξετε το internet

« Μαρκ Ζούκενμπεργκ: Μην πνίξετε το internet »
Έκκληση προς τις κυβερνήσεις του πλανήτη... να μην πνίξουν το διαδίκτυο επιβάλλοντας υπερβολικές ρυθμίσεις στη λειτουργία του απεύθυνε ο ιδρυτής του facebook, Μαρκ Ζούκενμπεργκ και ο επικεφαλής της Google, Έρικ Σμιτ.

Κάνει “like”, του κάνουν “like”, ποστάρει θέματα και γενικά συμπεριφέρεται όπως ένας κλασικός χρήστης του Facebook. Eίναι επίσης πολύ αγαπητός στους χρήστες της ιστοσελίδας, αφού έχει περισσότερους από 270 "φίλους". Ο κ. Λεωνίδας Πανουτσόπουλος, 104 ετών, είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος σε ηλικία χρήστης του Facebook στη Ελλάδα, και ένας από τους γηραιοτέρους παγκοσμίως.  

Η άνοδος είναι απίστευτη. Η Ελλάδα λοιπόν είναι 25η(!) στον κόσμο και έχει 663.920 εγγεγραμμένους χρήστες. Από πέρυσι έχει παρουσιάσει αύξηση χρηστών 260% και είναι 7η στον κόσμο στην ανάλογη λίστα.

Η χώρα με τους περισσότερους χρήστες είναι οι ΗΠΑ με 32,9 εκατ. και η Μ. Βρετανία με 12,4 εκατ. Ακολουθούν Καναδάς με 9,3 εκατ., Τουρκία με 4,9 και Χιλή με 3,6 εκατ. Η Χιλή μάλιστα από πέρυσι έχει ρυθμό ανάπτυξης 3.343%, ενώ πλέον 17 χώρες έχουν πάνω από 1 εκατ. χρήστες. Το Facebook όχι μόνο δεν ξεφουσκώνει αλλά έχει τρομερή απήχηση χωρίς να φαίνεται κάπου το ταβάνι.
 Στην Ελλάδα δε αν κάποιος δεν είναι στο Facebook κινδυνεύει να είναι δακτυλοδεικτούμενος. 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured