ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Οι Anonymous θα «χτυπήσουν» την ήμερα των εκλογών





Ενθαρρυντικό το βιντεακι τους, μου θυμίζει εποχές επανάστασης, εποχές του σκλαβωμένου και απελπισμένου Ελληνικού λαού,
 όμορφα λόγια, μελετημένα πραγματικά μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια!
Επειδή ώμος έχουμε φτάσει σε μια εποχή που δεν εμπιστευόμαστε ούτε τον... διπλανό μας, πως θα πειστούμε για τις αγνές τους προθέσεις?Ωστόσο, η ουσία του βίντεο είναι η αποκάλυψη ότι οι Anonymous βρήκαν σε σέρβερ της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, ντοκουμέντα που δείχνουν ότι υπάρχει εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης στην ελληνική δικαιοσύνη:Τα στοιχεία, σύμφωνα με τους φερόμενους ως Anonymous, δείχνουν ότι «η Γερμανία ασκεί την εξουσία στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελέγχει την κυβέρνηση, τους υπουργούς, τις εφημερίδες, την τηλεόραση»..Ε ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ !

Και ο anonymous ομιλητής καταλήγει λέγοντας ότι «οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα που είναι προορισμένο να εξαπατήσει τους πολίτες», και γι'αυτό -όπως λέει- οι Anonymous θα επιτεθούν την ημέρα των εκλογών, δηλαδή την Κυριακή, στους servers του υπουργείου Εσωτερικών.Ε ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?

«Παραβιάσαμε τους σέρβερς στη γερμανική πρεσβεία και στα προσωπικά αρχεία του [δεν ακούγεται καθαρά το όνομα] βρήκαμε ενδιαφέροντα στοιχεία για την εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης στην Ελληνική δικαιοσύνη», λέει ο anonymous ομιλητής. Σύμφωνα με τον εκφωνητή του video, τα στοιχεία με τα οποία οι Γερμανοί κρατάνε την ελληνική κυβέρνηση αφορούν σε τρείς υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη: τρομοκρατία, Siemens και σκάνδαλο των υποβρυχίων.
Καθήστε αναπαυτικά μπροστά στον υπολογιστή σας, παραγγείλετε Πίτσες κ Coca-Cola κ δείτε σε ζωντανή μετάδοσή τους Anonymous ΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ μας απο το ΔΝΤ, τα νέα απάνθρωπα μέτρα, τους εβραίους και τα Νεφελίμ.



Εκτός αν οι Αnonymous είναι Eponymous τελικά! 


Δεν ξέρω αν θα χτυπήσουν οι Anonymous, πάντως ελπίζω να χτυπήσουν οι Έλληνες, προσέχοντας που βάζουν την ψήφο τους...
Κάποια "πράματα" προσέχεις που τα βάζεις.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured