ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΈΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ





Ο καιρός που θα φύγουμε για διακοπές πλησιάζει. 

Μετά από μια δύσκολη χρονιά με ανατροπές στην επαγγελματική μου ζωή,
έφτασε το πολυπόθητο καλοκαιράκι που είναι συνδυασμένο με μια μικρή περίοδο διακοπών για να γεμίσουν οι μπαταρίες μας, να βρεθούμε όλοι μαζί σαν οικογένεια και να περάσουμε μια βδομάδα σε καινούριο περιβάλλον μακριά από τα καθημερινά προβλήματα.
 Κι όμως ενώ τόσο πολύ λαχταρώ να φύγουμε από την άλλη κάτι με κρατάει, κάτι δεν μ’ αφήνει να το χαρώ όπως εγώ θέλω. Αισθάνομαι τύψεις που θα είμαστε από τους λίγους που φέτος θα κάνουνε διακοπές. Ακόμη όμως περισσότερο αισθάνομαι ανασφάλεια. Μήπως είναι τραβηγμένο να χαλάσουμε τόσα χρήματα απλά και μόνο για τη διασκέδαση μας? Μήπως θα ήταν πιο φρόνιμο να μην πάμε πουθενά γιατί από το Σεπτέμβριο αναμένεται μία ακόμη πιο δύσκολη χρονιά? 
Μήπως οι καλοκαιρινές διακοπές μας γίνουν αιτία για να ζοριστούμε οικονομικά αργότερα? Από την άλλη μεριά το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη όλοι μας και τα παιδιά αλλά και εμείς να ξεφύγουμε λίγο από τη ρουτίνα! 

Αλλά όπως όλοι ...έτσι και εμείς...θα δούμε πως θα τα καταφέρουμε..αν πτωχεύσουμε...και μας μειώσουν στο μισό και παρακάτω τους μισθούς.
Ήδη  χάνουμε 2000 + ευρώ ..ο κάθένας..σύνολο {4000ευρώ} με το σύζηγο από το οικογενειακό εισόδημα.
Αλλά δεν θα αντέξω να μην πάω διακοπές.είμαι πάρα πολύ κουραμένη φέτος. όλοι μας δηλαδή. κοίτα...δεν θα σωθούμε ..με 700 - 800 ευρώ...μας περιμένει μια ολόκληρη χρονιά γεμάτη άγχος και αγώνα.
Χωρίς τύψεις λοιπόν...

Τέτοιες σκέψεις με βασανίζουν και δεν ξέρω τελικά τι να κάνουμε.όλοι είμαστε ανασφαλείς και σκεφτόμαστε το τι μέλει γενέσθαι!

 Εσείς έχετε τέτοιου είδους ανησυχίες? Προβληματίζεστε για το πώς να λειτουργήσετε όσον αφορά την περίοδο των διακοπών σας. Ή μόνο εγώ έχω τέτοιου είδους κυκλοθυμικές τάσεις ? …
ΔΥΣΤΗΧΩΣ....ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΕΣΗ...  
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured