ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ…..




Την άλλη Κυριακή έχουμε εκλογές. Και υποψιάζομαι ότι οι πιο πολλοί θα πάνε στις κάλπες με λιγότερο ενθουσιασμό από ποτέ άλλοτε. Οχι γιατί δεν θέλουν τις εκλογές - μάλλον αναπόφευκτες, αν και πρόωρες, ήταν μετά τα όσα συνέβησαν τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

«Όποιος δεν θέλει να δει, δεν θα δει ποτέ του».
Οφείλουμε όλοι να δούμε την αλήθεια κατάματα. Η χώρα διαλύεται.

ΑΡΓΑ αλλά ΣΤΑΘΕΡΑ πηγαίνει στο ΧΑΟΣ.
Τιμονιέρης για να πάρει το καράβι που περιπλανιέται στο πουθενά, χωρίς πυξίδα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και το κυριότερο, δεν φαίνεται στον ΟΡΙΖΟΝΤΑ. Θλιβερά μέτριοι λογοδιαρρέοντες πολιτικοί περιφέρουν -χωρίς σχέδιο-  και αυτοδιαφημίζονται σαν «σωτήρες». 
Μετά τον ανεκδιήγητο ΓΑΠ, οι «σωτήρες» πολλαπλασιάστηκαν. Είναι ένα είδος που φυτρώνει σαν το μανιτάρι όταν πλησιάζουν εκλογές.
Τα δύο κόμματα, που ευθύνονται κατά 80 % για την καταβαράθρωση της χώρας (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), προκειμένου να σωθούν... ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να συνεχίσουν το... έργο τους (εκείνο της συγκάλυψης των
εγκλημάτων , και εκείνο του βολέματος των δικών τους ανθρώπων,). 

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
 
Εμείς που βλέπουμε το δράμα στις οικογένειές μας, βλέπουμε τη «μάχη των κάδων» όταν βραδιάζει, όπου σωρεύονται συνάνθρωποί μας για να βρουν κάτι να φάνε.Εμείς που ζούμε την αγωνία του δάσκαλου με τα υποσιτιζόμενα παιδιά στα σχολεία Εμείς που βλέπουμε τις ουρές των συσσιτίων του δήμου ή της αρχιεπισκοπής.
Εμείς που βλέπουμε τις κλειστές πόρτες του γείτονα, ο οποίος κρύβει με αξιοπρέπεια την ανέχειά του και αρκείται σε ένα πικρό αμήχανο χαμόγελο όταν βγαίνει από το σπίτι του.
Εμείς που βλέπουμε τους γέροντες να εκλιπαρούν για το φάρμακό τους, στεκόμενοι επί ώρες σε ουρές.Εμείς που βλέπουμε ανθρώπους μας στα νοσοκομεία να υποφέρουν και να μην έχουν ούτε σεντόνια να στρώσουν
στα κρεβάτια τους, όταν βρίσκουν κρεβάτια.
Εμείς που βλέπουμε την παιδεία να έχει βαλτώσει και τα παιδιά μας να μας κοιτάζουν αμήχανα σα να μας λένε: «τι προσπαθούμε να κάνουμε στα σχολεία και στα πανεπιστήμια όπως τα κατάντησαν».
Εμείς που βλέπουμε τους συνανθρώπους μας να σχηματίζουν ουρές για να πάρουν μερικά κιλά πατάτες.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΝΩΝΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ,ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ…..


 Ο ΣΥΡΙΖΑ… το ΚΚΕ …Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες… η ΔΗ.ΜΑΡ. …το Άρμα Πολιτών το ΕΠΑΜ.. η Χ.Α…. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ….. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 10 ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ,ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ…..
ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ 8.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured