ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΑΚΡΙΒOΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ



Έλαβα ενα e-mail ότι είναι ακριβώς προορισμός η Ελλαδα...
Και ο φίλος προτιμάει εξωτερικό λέει... γιατί...

ΑΝΕΜΟΣ http://www.wix.com/anemostinos/anemos-tinos

-Στην Ελλάδα οι παραλίες είναι πατην-με πατοσε φραπέ 7 ευρώ ομπρέλα 3 το ελάχιστο με το που κάτσεις,αγενέστατη μαγαζάτορες που κατά τα άλλα γλύφουν τους ξένους με την ντοματοσαλάτα.
Βρε ουστ να πεινάσουνε λιγάκι να μάθουνε να πέσουν οι τιμές και μετά τα λέμε και για να δώσω παράδειγμα 10 μέρες σαντορίνη σε ξενοδοχείο περί τα 1000 ευρώ χωρίς φαγητό χωρίς τα εισιτήρια για να πάω χωρίς τίποτα.
Με 1000 συγνώμη αλλά πάω 12 μέρες Πουκέτ και βλέπω κάτι διαφορετικό κιόλας.



Έθιξες  ένα θέμα φιλαράκι που πονάει λίγο.. Εδώ κατά την γνώμη μου  έχεις άδικο άλλα θα ήθελα να σου πω οτι υπάρχουν και ξενοδοχεία πολύ πολύ φθηνότερα με αξιόλογο service και που δεν γλύφουν ΚΑΘΟΛΟΥ τους ξένους αντιθέτως.. Δεν θα επεκταθώ άλλο σε αυτό αλλά θα ήθελα να το ξέρεις αυτό το ότι όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια.


Αν πας σωστή εποχή, ψάξεις λίγο το θέμα ξενοδοχείο (όπως φαντάζομαι κάνεις όταν πας πούκετ) και αποφύγεις τα "τουριστικά" μαγαζιά, θα βρεις και κάλους μαγαζάτορες, καλό σέρβις και καλές τιμές, και δεν θα στριμωχτής.

Επίσης, όσον αφορά τις παράλιες, sorry  άλλα στο  pouket
...(και στα απανταχού εξωτικά) οι παράλιες είναι μόνο για μπακγκραουντ στο πισι. Με το που μπαίνεις μέσα, άστα... Εξάλλου φαλασαρνα, κουκουναριές, εγκρεμνοι, κλπ, κλπ νομίζω ότι είναι στις τοπ παραλίες παγκοσμίως.
Και , η βουτιά στο Αιγαίο σου στοιχίζει 0 ευρώ, ενώ η βουτιά στο Δούναβη σου στοιχίζει δερματικές παθήσεις.
Όσο για το αγενεστατοι μαγαζάτορες όπως είπα υπάρχουν παντού καλοί και κακοί επαγγελματίες απλά στο 'pouket
 " σε βρίζουν και δεν το καταλαβαίνεις
στη γλωσα τους .....όπως επίσης πέρυσι πούλαγα καφέ espreso 1ευρο 2.50fredo με νερό  μετά από δείπνο κεραγα   καρπούζι που στα νησί το πλήρωνα πανάκριβο..και στο ελληνα και ρακί ..έλεος πια
και ο ελληνας  έχει την κακιά συνήθεια να φεύγει από το δωμάτιο του και να γυρνάει όλη  μέρα σε άλλες θάλασσες ο ξένος έρχεται 10μερες τις 2 θα φύγει αράζει και ξοδεύει τα χρήματα του εκεί επομένως ποιον θα γλυψω ?
συμφωνώ το αιγαίο έχει ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια αλλά υπάρχουν δωμάτια με 40-50ευρο τον αυγουστο αλλα ο Ελληνας  θέλει να ζήσει βασιλιάς άφραγκος
Τέλος, σχετικά με τη 'διαφορετικοτητα', για να βρεις ποικιλία τοπίου που συναντας στην ελλαδα, πρέπει να πας σε καμιά 10 χώρες. Σκέψου: Κυκλάδες, Σαντορινη (μια κατηγορία  μόνη της), νότια   κρητη, Ικαρία, Σποράδες, Χαλκιδική, Ρόδος, Αμοργός, Επτάνησα, καταπράσινα κλπ, κλπ. Όλα τόσο  διαφορετικά, κι όμως στην ίδια χώρα. Και μιλάμε  μόνο για καλοκαιρινούς  προορισμούς. Κανε σε οποιαδήποτε χώρα 500χλμ με αυτοκίνητο, και βρες την εναλλαγή τοπίου που βλέπεις στη διαδρομή Αθηνα - Σαλονικα...
 
Προσωπικά, το εξωτερικό το προτιμώ για οτιδήποτε άλλο από καλοκαιρινές διακοπές. Το καλοκαιράκι Αιγαίο και Ιόνιο είναι ο,το καλύτερο.
Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει ένας συντονισμός του κόστους του ξενοδοχείου και του κόστους του αεροδρομίου.,παράλληλα πρέπει και οι ξενοδόχοι να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές.
 
Κάνω έκκληση κάθε αρμόδιο επαγγελματικό φορέα,κάθε υπεύθυνο,ν αναλάβει καμπανιά ΤΩΡΑ πριν ξεκινήσει η σεζόν ,ώστε να πέσουν οι τιμές για να μας φύγει η Ρετσινιά της ακριβείας.Ας το εμπεδώσουμε,ότι σ αυτές τις μέρες της βαθειας  οικονομικής διεθνούς κρίσης, κερδισμένος βγαίνει αυτός που πουλάει φθηνά.

Αν δεν το καταλάβουμε έγκαιρα , κακό του κεφαλιού μας (και σε όλων μας τις τσέπες ),θα κάνουμε ! , Πρέπει να αντιστρέψουμε την εικόνα ....ότι η Ελλάδα είναι ένας πολύ ακριβός προορισμός με κακές υπηρεσίες” ...
Αν θέλουμε να παραμείνει η βαριά βιομηχανία τις ελλαδας ο τουρισμός μας.






ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured