ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΝΔ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ..Alzheimer;



Η διάλυση, του ΠΑΣΟΚ, ήταν αυτή η οποία επέβαλε δραστικές αλλαγές στις επιλογές των "αφεντικών" της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ βλέποντας την πράσινη "ναυαρχίδα" της να "βουλιάζει", επενδύει στην πρώην γαλάζια "λάντσα" της ...Στην "παρακατιανή" ΝΔ, την οποία μέχρι τώρα την είχε απλά για να παριστάνει το "δεκανίκι" του "μαγαζιού" της.

Αυτήν τη ΝΔ στηρίζουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσον, γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή, αν θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με την εξουσία ...
Με 18,5% ο Σαμαράς φαίνεται ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα αμφισβήτησης σε ένα κόμμα, το οποίο φυσιολογικά θα έπρεπε να τον έχει πετάξει από το μπαλκόνι της Συγγρού. Ο Σαμαράς δεν "πιέζεται", παρ' ότι απομονωμένος με μια ομάδα εμπίστων, οι οποίοι παριστάνουν την ηγεσία της ΝΔ. Τι συμβαίνει; Γιατί αυτή η αλλαγή; Άλλαξε ξαφνικά ο πολιτικός μας "πολιτισμός"; Γιατί δεν τον πιέζουν τα ΜΜΕ; Γιατί δεν τον εξευτελίζουν οι γνωστοί δημοσιογραφικοί "εκτιμητές" των πολιτικών "μετοχών"; Γιατί δεν "εξευμενίζεται" ο οπαδικός όχλος με "αίμα" αρχηγού; Γιατί απλούστατα η ΝΔ δεν είναι πλέον η ίδια. Η ΝΔ σήμερα προστατεύεται ως κόρη "οφθαλμού" και γι' αυτό απαιτείται να είναι σταθερή ...Απαιτείται να έχει σταθερή ηγεσία, γιατί πάνω της έχει ακουμπήσει τα συμφέροντά της η "Διαπλοκή" ...Το σύνολο της "Διαπλοκής". Έχει γίνει πλέον η ΝΔ του Μπόμπολα ...Η ΝΔ του Ψυχάρη ...Η ΝΔ του Λάτση. Όλη η "προοδευτική" Διαπλοκή έχει πιαστεί επάνω της, για να σωθεί η ίδια.

Γι' αυτόν τον λόγο η ΝΔ έχει μια παράδοξη συμπεριφορά. Ενώ η εκλογική της "ξεφτίλα" θα έπρεπε να της έχει προκαλέσει εσωτερικά προβλήματα —και άρα το φαινόμενο της "εσωστρέφειας"— αυτή λειτουργεί με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο. Κάνει πως αγνοεί τα δικά της προβλήματα και συγκαλεί γενικό "προσκλητήριο" της παράταξης. Στο όνομα κάποιου "ειδικού σκοπού", όπως για παράδειγμα είναι η "σωτηρία" της χώρας, αποκτά μια εξωστρεφή συμπεριφορά ...Συμπεριφορά, που θυμίζει πολιτικό "αλτσχάιμερ".

Στις τελευταίες εκλογές ο Σαμαράς κατέβηκε με έναν ΣΤΟΧΟ και μία ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Στόχος ήταν η αυτοδυναμία και η υπόσχεση ήταν πως δεν θα έκανε σε καμία περίπτωση κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Οι εκλογές έγιναν και ο "ντράμερ" της Βοστόνης απέτυχε πλήρως σε όλα τα επίπεδα. Απέτυχε στον στόχο του, παίρνοντας το εξόχως ταπεινωτικό 18% —που είναι αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τη ΝΔ— και ταυτόχρονα αθέτησε την υπόσχεσή του απέναντι στους νεοδημοκράτες, εφόσον μέχρι τέλους αγωνίστηκε να δημιουργήσει Κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς.
Όχι μόνον δεν σεβάστηκε τις υποσχέσεις του απέναντι στους λίγους που τον ψήφισαν, αλλά δικαίωσε απολύτως τους πολλούς, οι οποίοι τον εγκατέλειψαν, θεωρώντας τον προκαταβολικά ψεύτη .
Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος απέτυχε να πείσει τους οπαδούς του να τον στηρίξουν, ανέλαβε στη συνέχεια να πείσει και τους "άλλους" ν' ακολουθήσουν. Αντί να κάνει μια αυτοκριτική και ένα εντυπωσιακό σάλτο μορτάλε από το μπαλκόνι της Συγγρού, ανέλαβε να ηγηθεί της δεξιάς πανστρατιάς «πασης θυσιας». Για να το καταφέρει αυτό, "επιστράτευσε" όλο το "δυναμικό" της ...Μιλάμε για την "ταξιαρχία" της επιτυχίας ..Μιλάμε για τις "Δώδεκα Λεγεώνες" των γραφών ...Μιλάμε για τους αποτυχημένους ολόκληρου του δεξιού φάσματος. Ό,τι αποτυχημένο υπήρχε στη δεξιά πλευρά του πολιτικού μας φάσματος, το πήρε ο Αντωνάκης, για να το μετατρέψει σε υπόσχεση "επιτυχίας".

Σαμαράς, Ντόρα και Καραμανλής είναι άνθρωποι, οι οποίοι σίγουρα θα απασχολήσουν τους ιστορικούς του μέλλοντος ...και σίγουρα όχι για την αξία τους. Είναι άνθρωποι, που, από τότε που υπάρχουν, ζουν εις βάρος του λαού. Αμόρφωτοι, άσχετοι και ανεπάγγελτοι έκαναν από νωρίς "τάμα" και βασικό σκοπό της ζωής τους να μας "σώσουν". Να μας "σώσουν", χωρίς να μας "ρωτήσουν", αλλά με τη σύμφωνη γνώμη της γνωστής πρεσβείας. Αυτοί επιστρατεύονται σήμερα για να μας "σώσουν" και βέβαια για να προστατεύσουν τα συμφέροντα της τοπικής Διαπλοκής και των "έξωθεν" αφεντικών της, που είναι οι δανειστές μας.

Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ.


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured