ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ο"μεγάλος" και "άρχοντας" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ



.. Εθνικός μας "ανιψιός" ...Ο μέγας "κληρονόμος" ...,Ο καλύτερος χειριστής διπλής τυρόπιτας στη χώρα ...Ο Καραμανλής.
Αυτός ο ολίγον πλαδαρός "δημοκράτης"  Ο κουρασμένος χοντρός,
Ο άνθρωπος είναι περίπτωση. Τον έφτυσαν εκατομμύρια οπαδοί τού κόμματός του και αυτός νομίζει ότι "έβρεξε". Ξέχασε προφανώς ότι δεν "αποσύρθηκε" οικειοθελώς — και άρα ως "πετυχημένος" από την εξουσία ...Τον "απέσυραν" οι οπαδοί της ΝΔ ...Τον "απέσυραν", γιατί έκριναν ότι ήταν ένας από τους βασικούς υπεύθυνους, που μας οδήγησαν στη σημερινή αθλιότητα. Όλα αυτά τα ξέχασε. Ξέχασε ότι κυβερνούσε με το Play-Station, δίνοντας "εργολαβικά" την εξουσία στον αγράμματο Ρουσόπουλο, ο οποίος δεν προλάβαινε να φτιάχνει περιουσίες και βίλες. Στην κυριολεξία έφυγε με τις κλωτσιές από την εξουσία. Ο Πρωθυπουργός, που ΠΡΩΤΟΣ ξεκίνησε να αυξάνει το δημόσιο χρέος με τις ΔΩΡΕΕΣ δημοσίου χρήματος προς τις τράπεζες ..
...Αυτός είναι ο Κωστάκης ο αλτσχάιμερ ...Ο Πρωθυπουργός "προϊστάμενος" του ξαδέρφου, που έκανε διακοπές με τον Χριστοφοράκο και μεγάλες παραγγελίες στη Siemens ...
Ο Πρωθυπουργός των Αλογοσκούφηδων, των Σουφλιάδων και των άλλων εκλεκτών του Μπόμπολα και της Goldman Sachs ...
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις λίστες της Siemens βρίσκονται τόσο η Ντόρα και ο Σαμαράς όσο και ο "ξάδερφος" του εθνικού μας "ανιψιού" ...Όλοι με τα γερμανικά "προικιά" τους ...Όλοι με τα "μίξερ" τους και τα "πολύμπριζά" τους ...
Ο Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης, που "έφαγε" τα χρήματα των ταμείων, παίζοντας με τα δομημένα και τοξικά ομόλογα
Ο "πετυχημένος" Πρωθυπουργός, που μας άφησε ως μοναδική κληρονομιά μια "μάχιμη" χειρουργό ...Το απόλυτο ρεκόρ του "άλματος" στην παγκόσμια ανώτατη εκπαίδευση ...Νηπιαγωγός με μεταπτυχιακό στη χειρουργική, μόνον η γυναίκα του Καραμανλή έχει γίνει — και αυτό κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ένα ρεκόρ σχεδόν ακατάρριπτο .
τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα—, εφόσον θεωρητικά θα μπορούσε να καταρριφθεί μόνον από βρεφονηπιοκόμο με μεταπτυχιακό στη βαθιά θεμελίωση θαλασσίων γεφυρών.
Εκατομμύρια ευρώ χρέη άφησε στη χρεοκοπημένη ΝΔ ο Κωστάκης, ο οποίος σήμερα μας κάνει υποδείξεις για να μην χρεοκοπήσουμε. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος κατέστρεψε το κόμμα του και οδήγησε και τη χώρα στη σημερινή καταστροφή, έρχεται να μας πείσει ότι γνωρίζει το πώς θα σωθούμε.
Ξεχνάει ότι αυτός ο ίδιος και το σινάφι του ήταν η μεγαλύτερη εθνική καταστροφή για τη χώρα ...Αυτός, ο οποίος ακόμα δεν έχει πει κουβέντα για εκείνα τα οποία έγιναν επί της θητείας του —και είχαν ως αποτέλεσμα τον σημερινό καθημερινό βιασμό της κοινωνίας μας από τους δανειστές μας
Αυτός ο …. άνθρωπος, που στην πραγματική ζωή έχει αποκαλεστεί "μεγάλος" και "άρχοντας" μόνον από μάγειρες και σερβιτόρους στις χασαποταβέρνες όλης της χώρας, έρχεται τώρα να εκμεταλλευτεί την περιορισμένη "μνήμη" του λαού, για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του.
Ο άνθρωπος, ο οποίος εκμεταλλεύεται τις διατάξεις της Μεταπολίτευσης και διατηρεί τη βουλευτική έδρα —και βεβαίως την ασυλία—, έχοντας ως μοναδική του ενασχόληση το Play-Station και την τυρόπιτα ...Ο άνθρωπος, ο οποίος εν μέσω μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης δεν διστάζει να πηγαίνει κάθε μήνα και να εισπράττει από το δημόσιο έναν μισθό χιλιάδων ευρώ, ενώ δεν κάνει τίποτε απολύτως.
...Ο Κωστάκης ο πολιτικός.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured