ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα ;»



Έρχεται ξαφνικά μια στιγμή που το ακούς τικ… τακ… τικ… τακ…

Ναι, ναι είναι το βιολογικό σου ρολόι, είναι η φύση που σε καλεί να αναπαραχθείς και να γίνεις μάνα!

Μαζί με το ρολόι που είναι περίτρανη απόδειξη ότι η ζωή περνά και χάνεται, χάνεται μάτια μου έρχεται και ο πανικός σε πέντε απλά βήματα:



1ο -Αν έχεις άντρα, κάνει για πατέρας των παιδιών σου?
2ο -Αν δεν έχεις, προλαβαίνεις να βρεις?
3ο - Με τη δουλειά, αν έχεις, τι θα γίνει που δουλεύεις σαν το σκυλί τόσα χρόνια για αυτή την προαγωγή ?Αν δεν έχεις, χέσ’τα!
4ο- Λες να έχει δίκιο η μάνα σου που λέει......ότι σε φάγανε οι σπουδές και οι καριέρες και θα μείνεις άκληρη και μαγκούφα?
5ο -Εντάξει με τη μούρη μου με βοήθησε η επιστήμη να δείχνω και δέκα χρόνια νεότερη, τις ωοθήκες μου πώς θα τις ξεγελάσω?
Και τσουπ !Από το πουθενά έρχεται η μανούλα να γίνει ένδειξη για τη δικιά σου τη γονιμότητα. Παντού, μα παντού να χώνει τη μύτη της αυτή η γυναίκα ?


Δεν θέλει τρόπο, αλλά κόπο! Τουλάχιστον τρεις έως έξι μήνες συνουσίας με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι απαραίτητοι για να μπορέσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα να αντιδράσει σωστά σε μία εγκυμοσύνη! Και όλο αυτό γιατί το ανοσοποιητικό τους σύστημα θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει αντοχή στο ξένο υγρό – μην πάει το μυαλό σας στην απιστία, στου συντρόφου σας αναφερόμαστε- και έτσι να υποστηρίξει την μελλοντική εγκυμοσύνη.

Λοιπόν είναι απλό ..Sex κάντε sex κορίτσια
Βάλτε στο turbo τις μηχανές σας!
Άντε και στα δικά σας οι ελεύθερες!

ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured