ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

National Geographic "Ελληνες υπο εξαφάνιση"


Όταν ήμουν μικρή είχα στο μυαλό μου την εντύπωση πως το 2012, 
Ο κόσμος θα ήταν τελείως διαφορετικός από τότε.
Πως τα αμάξια θα μοιάζουν σαν ιπτάμενοι δίσκοι και οι αποστάσεις θα είχαν εκμηδενιστεί, ότι όλα θα γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Φανταζόμουν πως δεν θα υπήρχαν πλέον αρρώστιες γιατί με την πρόοδο της τεχνολογίας θα είχαμε ανακαλύψει όσα φάρμακα χρειαζόμαστε και θα είχαμε εφεύρει και εκείνο το μηχάνημα που θα προλαμβάνει τις ασθένειες. 

Φανταζόμουν πως οι γειτονιές θα ήταν πιο δεμένες, γιατί ο άνθρωπος θα είχε ανάγκη ο ένας τον άλλο για να συνηθίσει τις αλλαγές. Θα υπήρχαν δουλειές για όλους γιατί η εξέλιξη θα είχε δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Φανταζόμουν και τόσα άλλα, φυσικά όμως έμειναν όλα στην φαντασία μου.
Τώρα Μεταξύ ταινίας… τρόμου και επιστημονικής φαντασίας σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας τριγυρίζει στο μυαλό μου πως θα είναι η ζωή μας Το 2040 
κρίνοντας κυρίως  απο το του παρόν το ΤΩΡΑ

Πτώση γεννήσεων
Μείωση των γεννήσεων κατά 2,7%, το 2010, δείχνουν στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ)
Χαρακτηριστικό είναι ότι ακομα και οι γεννήσεις από αλλοδαπές μητέρες αυξάνονταν ως το 2009, το 2010 παρουσίασαν πτώση
Ο Τατσόπουλος προτείνει ..Επειδή είναι απαραίτητο για την επιβίωση του έθνους, δε θα βάζω προφυλακτικό από εδώ και μπρος

Ξενιτιά νέων
«Το καράβι εμφανώς βάζει νερά από παντού. Οι νέοι φεύγουν μαζικά από την Ελλάδα. ,Με την ανεργία άλλωστε τον Ιούλιο να σκαρφαλώνει στο 25,1% και να εκτινάσσεται στο 54,2% για τους νέους έως 24 χρόνων, το εξωτερικό φαντάζει μονόδρομος.Μισή Ελλάδα για καφέ κι η άλλη μισή στον ...καναπέ Η Ελλάδα αιμορραγεί ..και η "ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥς ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ"

Λαθρομεταναστες & νόμος Ιθαγένειας
Μετά την ελληνοποίηση και βάσει του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, αναγνωρίζονται επίσημες μειονότητες στην Ελλάδα, η αλβανική, η πακιστανική, η τούρκικη, η "μακεδονική" κ.α. Οι ΜΚΟ θα τους ξεσηκώνουν και θα γίνονται διαμαρτυρίες και επεισόδια για περισσότερα δικαιώματα.
Τρεις λύσεις υπάρχουν: 1. Επιστροφή των παράνομων μεταναστών στη χώρα τους από όπου θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση γιά νόμιμη μετανάστευση 2. Δικαίωμα παραμονής με ειδική άδεια έργασίας περιορισμένου χρόνου και εφόσον το άτομο έχει καθαρό ποινικό μητρώο 3. Παραμονή στη χώρα με ειδική άδεια μονίμου κατοίκου και εφόσον το άτομο έχει καθαρό ποινικό μητρώο Παροχή ιθαγένειας ΜΟΝΟ σε όσους έρχονται στη χώρα σαν νόμιμοι μετανάστες.. Ετσι όσοι έρχονται παράνομα θα μπορούν να παραμείνουν στη χώρα με άδεια εργασίας η με άδεια μονίμου κατοίκου και εφόσον εκπληρούν τις προυποθέσεις του νόμου αλλά δεν θα έχουν το προνόμιο απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας.

500,δις χρεος (ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!
Δημόσιο Χρέος ύψους περίπου 500 δις ευρώ ..... Πλέον μόνο το ΒΑΘΥ «ΚΟΥΡΕΜΑ» των τόκων σώζει Ελλάδα και Ευρώπη...Για να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη που θα μειώσει δραματικά τα ποσοστά φτώχειας και ανεργίας πρέπει ταυτόχρονα να κτυπηθεί και η ανεργία και η φτώχεια. Δηλαδή να αυξηθούν τα ημερομίσθια και οι πόροι για την κοινωνική ασφάλιση. Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα των Μνημονίων. Εδώ μας προετοιμάζουν για το 2013: Ανάπτυξη με υψηλή Ανεργία και μεγάλη Φτώχεια!.. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

ΤΑΙΠΕΔ Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου
Εδώ είναι το μεγάλο φαγοπότι..ωραία! να σταθούμε στο  πώς ξεπουλάνε αυτά που δεν τους ανήκουν? να σχολιάσουμε το πόσο τους χοντροπληρώνουμε για να το κάνουν? ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ...Υπέρογκες δαπάνες για έξοδα συμβούλων στο ΤΑΙΠΕΔ ,στα ΕΛΤΑ ,τῆς ΔΕΗ ,ΟΠΑΠ και αλλά πολλά. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ "National Geographic "Έλληνες υπό εξαφάνιση"
ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.
Είναι στιγμές που νιώθω ότι είμαι τρελή γιατί θέλω να βγω, να τους βρω και να τους κατηγορήσω που το αύριο μοιάζει με το χθες, λιγάκι χειρότερο βέβαια. 
Μα κάπου σιωπώ και νιώθω συνυπεύθυνη

Στίχοι:   Ευσταθία
Νόμιζα πως είχα βρει της ευτυχίας τη συνταγή
και ήμουνα τ΄ομολογώ περήφανη πολύ
είχα βρει σπίτι σύζυγο δουλειά στρωμένη
κι ένα τζιπ στα πεζοδρόμια να ανεβαίνει
Είχα κάνει τη δεξίωση του γάμου σ΄ένα κτήμα
μα δε το΄χα καταλάβει ότι ήμουν το θύμα

ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured