ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

restart για κάθαρση στη πολιτική



Προς Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη

Οι ένοχοι ψήφισαν όχι,,

Με 167 <<όχι>> και 119 <<ναι>> από τους συνολικά 286 βουλευτές απορρίφθηκε από τη Βουλή η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς μπήκε η χώρα στο μνημόνιο.


Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δέν είχε αυταπάτες ότι θα καταψηφιζόταν. Είναι σα να ρωτάς έναν εγκληματία εάν θέλει να συσταθεί το δικαστήριο που θα τον δικάσει.
Οι μάσκες έπεσαν και ο νοών νοείτο,το θέμα είναι να τους κυνηγίσουν οι πολίτες που έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά.Το "κυνοβούλιο" έχει γεμίσει σκυλιά που γαβγίζουν...
Μερικά απ αυτά, λόγω γήρανσης δεν έχουν δόντια και λουφάρουν πίσω από τ άλλα...(βλέπε ΔΗΜΑΡ).
«Δεν υπάρχει restart χωρίς κάθαρση. Πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για μια νέα αρχή»
Προεκλογικά είπατε ΘΑ γίνει εξεταστική. Τώρα που γίνατε εξουσία κάνετε μόκο! Και θεωρείτε ΣΟΒΑΡΗ δικαιολογία να μην γίνει η εξεταστική για να μην χαλάσουν οι καλές σχέσεις...;;! Αυτό κύριοι/ες λέγεται ΟΜΕΡΤΑ και απασχολεί τους Μαφιόζους και όχι το Κοινοβούλιο και την Δημοκρατία που λέτε πως υπηρετείτε!Για να υπάρχει δημοκρατία πρέπει να υπάρχει κάθαρση, πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Η εξεταστική επιτροπή είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει σε ένα αντισυνταγματικό κοινοβούλιο ώστε να παρέλθει μια κάποια δικαιοσύνη στα μάτια του κόσμου!
Για να τελειώνουμε χωρίς πολλά πολλά, φτάσαμε στο μνημόνιο διότι ξοδεύαμε πάνω από αυτά που βγάλαμε για δεκαετίες παίρνοντας δανεικά. Γιατί θέλουμε επιτροπή να μας το πει; Είμαστε τελείως ανόητοι; Μόλις άκουσα ότι στο μνημόνιο μας οδήγησε ο Παπανδρέου, υποθέτω αυτό σημαίνει λεφτά είχαμε αλλά πήγε και δανείστηκε και άλλα για να μας αφαιρεθούν τα κεκτημένα.

 Είμαστε ανόητοι.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured