ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη σάλτσα πέστο βασιλικού
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή το πολυμηχάνημα και αλέθουμε, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί εντελώς.
Διατηρούμε τη σάλτσα στο ψυγείο, στη συντήρηση.
ΑΝΕΜΟΣΣάλτσα πέστο βασιλικού
ΓΙΑ 250 ΓΡ. ΣΑΛΤΣΑ
15 λεπτά
45 γρ. βασιλικός, τα φύλλα
175 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
6 γρ. σκόρδο
45 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
αλάτι
15 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
Για τη σάλτσα πέστο βασιλικού45 γρ. βασιλικός, τα φύλλα
175 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
6 γρ. σκόρδο
45 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
αλάτι