ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«τι τραβάμε κι εμείς οι καλλιτέχνες»




Τα τελευταία κουτσομπολιά της ελληνικής showbiz Και τι δεν σας έχουμε;χιλοπιτες, Προτάσεις γάμου, μαλλιοτραβήγματα. διεθνής καριέρες και ... Gossip από την Showbiz για ολες τις staroubes..Τα πάντα Πολλά και ατελείωτα..

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι η Angelina Jolie θα ποθούσε σαν κολασμένη έναν άντρα αλλά θα... έτρωγε χυλόπιτα; Κι ωμος.. Η Angelina Jolie ήταν ερωτευμένη με τον Colin Farrell αλλά έφαγε πόρτα και βολεύτηκε με τον Pitt

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: 
ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ON STAGE! 

Δείτε τι απάντησε...σύμφωνα με το tvnea το βράδυ της παρασκευής είχε ως αποκορύφωμα μια πρόταση γάμου. Ναι καλά καταλάβατε, ένας από τους θαυμαστές της Άννας Βίσση, της έκανε πρόταση γάμου on stage. Η απάντηση της Άννας Βίσσης: «Δεν ξαναπαντρεύομαι αγάπη μου, αλλά είσαι πολύ γλυκός» Και μόλις της λέει και την ηλικια του, 20 χρονών, η τραγουδίστρια συνεχίζει λέγοντας του «Είσαι πολύ μεγάλος για μένα»!

Τι συνέβη και η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα με τον Γιάννη Λάτσιο;Μην πάει ο νους σας στο κακό... Απλά το πρώην ζευγάρι έπρεπε να βγάλει διαβατήρια στα παιδιά τους σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!

Γιάννα Αγγελοπούλου: Παραιτείται τον μισθό της «Πρέσβειρας»


Με επιστολή της στον αρμόδιο υπουργό η Γιάννα Αγγελοπούλου παραιτείται από τον μισθό που δικαιούνταν για τον τίτλο της Πρέσβειρας.««Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Όπως γνωρίζετε μου έχει απονεμηθεί ο τίτλος του πρέσβη εκ προσωπικοτήτων από την 1η 
Σεπτεμβρίου 1998, κατ΄ επανάλειψη δε είχα ζητήσει να παύσει η καταβολή σε εμένα αντίστοιχου μισθού, πλην όμως η απαίτησή μου αυτή δεν έγινε ποτέ δεκτή ελλείψει σχετικής νομοθετικής ρύθμισης. Σήμερα, μετά την ψήφιση του ν. 4104/2013 δηλώνω ότι παραιτούμαι του προβλεπόμενου για τη θέση εκ προσωπικοτήτων μισθού».

Χρήστος Σιμαρδάνης: 
«Με τα «like» δεν γίνονται επαναστάσεις»Ο Χρήστος Σιμαρδάνης επίσης πιστεύει ότι ο κόσμος έχει χαθεί μέσα στον υπολογιστή. «Πέρυσι που είχε δημιουργηθεί το κίνημα των «αγανακτισμένων», υπήρχε στο ιντερνετ μια επιστολή που είχε γραφτεί για τα κίνητρά τους. Την επιστολή την διάβασα και όντως ένιωσα να συγκινούμαι. Όταν όμως έφτασα στο τέλος και έλεγε στο κείμενο κάντε «like» αν σας άρεσε, τρελάθηκα. Με το «like» δεν γίνονται επαναστάσεις».

Αυτά και άλλα πολλά γίνονται στην ελληνική και εγχώρια showbiz...Τι τραβάνε κι αυτοί οι Celebrities
Γι αυτό ο ΑΝΕΜΟΣ Η ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΤΗΣ SHOW BIZ είναι εδώ γύρω -γύρω να σας μεταφέρει τα νέα καυτά ..για .να σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα με τα προβλήματα των CeleΒrities


ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured