ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

"Κρητική επανάσταση" Είναι τρελοί οι Κρητικοί...




Παρακαλώ..την προσοχή σας μία σοβαρή είδηση! 
ένας κουζουλός σύντεκνος
Εστειλε Ένα φάκελο που περιείχε μία σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα, με αποδέκτη τον
 Γιάννη Στουρνάρα.
Στη μακροσκελή ανακοίνωση που ήταν μέσα στον φάκελο ο αποστολέας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά θα πάθετε εσείς και οι εντολείς σας. Θα σε σκοτώσουν εάν εκχωρήσεις ελληνική γη»,Η σφαίρα ήταν τοποθετημένη μέσα σε ένα μικρό φάκελο προσκλητήριον γάμου και έχει ήδη παραληφθεί από την αστυνομία προς εξέταση. ενώ στο τέλος του μηνύματος έφερε την υπογραφή 
«Κρητική Επανάσταση».
Το προσκλητήριο μου έπεσε απ’ τα χέρια
όχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν
Παρόμοιο Φάκελο έλαβαν με σφαίρα 9 χιλιοστών και ένα προειδοποιητικό σημείωμα ,χθες το πρωί υπάλληλοι της εφορίας Χανίων.Τον φάκελο άνοιξε η προϊσταμένη της υπηρεσίας κα  Ερασμία ,η οποία κλαίγοντας ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία που παρέλαβε τον φάκελο.
και λέγοντας ...

Το προσκλητήριο κοιτάζω κι ένα δάκρυ
αργοκυλάει απ’ τα μάτια μου καυτό.
Που πήγε Στουρνάρα., μου η μεγάλη σου αγάπη
πως`γίνανε μίσος τα χιλιάδες σ’ αγαπώ ..
Σε όλους τους Έλληνες ..
Όπως διαπιστώθηκε, μέσα στο φάκελο υπήρχε ένας μικρότερος φάκελος που περιείχε τη σφαίρα και ένα σημείωμα γραμμένο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή το οποίο έγραφε: «Σε περίπτωση εκποίησης κινητής ή ακίνητης περιουσίας Κρητικού ή Έλληνα, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές. Κρητική Επανάσταση»

Είναι τρελοί οι Κρητικοί...
Έτσι είναι....! Όταν ο Στουρνάρης πάρει ένα φάκελο γίνετε συναγερμός !!!!! Όταν ο Στουρνάρας στέλνει σ όλους εμάς χιλιάδες φακέλους......τίποτα...στα παπάρα τους! 
Δηλαδή να πιστέψουμε οτι του έστειλαν φάκελο με σφαίρα , ώστε να του δώσουν την ευκαιρία να προετοιμαστεί και να λάβει μέτρα για το πραγματικό γεγονός .Εεε!!! 
Μονό εδώ συμβαίνουν αυτά....Έλεος, προφανέστατα φτηνή προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Έστειλε κάποιος με έναν φάκελο μία σφαίρα στον Στουρνάρα και κάτι έγινε! 
Και όλα τα ΜΜΕ τώρα θα ασχολούνται με αυτό.
Θα λάβουμε από τα κανάλια "σφαιρική" ενημέρωση εφ όλης της ύλης.
Κε Στουρνάρα μου ..Η φτώχεια και η ανεργία κάπου θα ξεσπάσει....Τα χειρότερα έρχονται.....Εεε τι νόμιζαν ,πως θα κατέστρεφαν την Ελλάδα και τους πολίτες της χωρίς συνέπειες ? κάποια στιγμή από την πολύ πίεση αυτό θα γινόταν .ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν η λιτότητα συνεχιστεί για καμιά 10ρια χρόνια ακόμα. θα τους δολοφονούν στην μέση του δρόμου....


Ευτυχώς ο Αυτοκράτορας ζει!!!! 
Γιατί άραγε διέρρευσε η είδηση,αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα;Δεν ξέρουν ότι σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει;
Ποιοι και γιατί πάνε να κάνουν ήρωα το Στουρνάρα;

ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured