ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«Η Ελλαδα το προβληματικό παιδί της ΕΕ».


Ναι !!!
Κα Μερκελ δέχομαι να δουλεύω τσάμπα, να μην απεργώ, να μην πηδάω για αναπαραγωγή, να βλέπω μόνο Τρύφωνα Σαμαρά και Μουτσινά στην τηλεόραση, συμφωνώ που θα κάνετε Μακεδονία τα Σκόπια, συμφωνώ να δώσετε αυξήσεις στους Έλληνες βουλευτές, να πάρει το φυσικό αέριο η Τουρκία, να πληρώνω επίδομα στους λαθρομετανάστες για να μη φεύγουν από την Ελλάδα και μολύνουν την υπόλοιπη Ευρώπη σας, ακόμα κι αν μας πείτε στα δύο παιδιά να σκοτώνουμε το ένα, συμφωνώ...Μας πουλάτε στραβά υποβρύχια και άχρηστα όπλα και αεροπλάνα έχοντας εισπράξει προκαταβολικά την αξία τους συμφωνώ ΝΑΙ, μας δανείζεις  με τετραπλάσιο επιτόκιο από αυτό που δανείζεται με αποτέλεσμα τα τεράστια κέρδη σας συμφωνώ άμα δεν θέλετε να μας δώσετε της κατοχικές αποζημιώσεις και κυρίως το δάνειο που μας αρπάξατε δεν πειράζει...
Μας χρεώσατε την Ολυμπιάδα Χ 4 οι έντιμες Γερμανικές Εταιρείες, μιζάροντας τους ίδιους λεβέντες δεν πειράζει ..δικαιολογημένως εσείς, θα μπορέσετε να μου πάρετε το σπίτι και να το δώσετε στον άνεργο Γερμανό, να το κάνει ενοικιαζόμενη παραθεριστική κατοικία όπως αυτά που έχουν στη Μάνη και την υπόλοιπη Πελοπόννησο χωρίς να πληρώνουν τίποτα.
Ναι σε όλα είμαστε άξιοι της μοίρας μας..
Και ομως είναι δυνατόν βλέπεις στις ειδήσεις πείνα και μετά να βγαίνει ο Σουλειμάν ο καλοθρεμμένος να ρίχνει 5 γαμήσια και 8 ντονέρ στην καθισιά του; Σε λίγο θα βλέπουμε  να κάνει το ίδιο και ο Αντουάν ο Σαμαράκης ο Δουλοπρεπής. Μπράβο μας !!
Επάξια κερδίσαμε τον τίτλο του καθυστερημένου  παιδιού της μερκελ..της ΕΕ»..
Η Γερμανία σας Κα Μερκελ στην περίπτωση της Ελλάδας συμπεριφέρθηκε όπως ένας αδίστακτος τοκογλύφος σε έναν άσωτο κληρονόμο ο οποίος έχει ένα πολύ καλό και προνομιακό ακίνητο το οποίο θέλει να φάει ο τοκογλύφος.
Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι και πάλι την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε.Όλα δικά σας. Τα δικαιούστε και ξέρετε γιατί .
Δεν έχουμε ηγέτες ..με... καρύδια"
Οι πολιτικοί είναι αυτοί που αποφασίζουν και διαμορφώνουν την κοινωνία όπως οι γονείς διαμορφώνουν τη συμπεριφορά των παιδιών τους.
Αυτό που λείπει από την κοινωνία είναι ο πατριώτης ηγέτης και στη συνέχεια η σκληρή δουλειά. ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψουμε, αλλά πρέπει να δουλέψουμε για τη χώρα μας, για εμάς τους ίδιους και τα παιδιά μας και όχι ως σύγχρονοι σκλάβοι των ξένων και εγχώριων συμφερόντων που ρημάζουν τους κόπους του λαού. 
Κι αυτό, μόνο ένας ηγέτης που αγαπά την πατρίδα του μπορεί να το διαμορφώσει...Είμαστε πτωχοί μεν υπερήφανοι δε.
Όλοι οι άνεργοι να χειροκροτήσουν την FRAU…Όλοι οι συνταξιούχοι που τους πετσοκόβουν την σύνταξη ,για να δίνει η ΚΥΡΙΑ αυξήσεις στους Γερμανούς εργαζομένους ...Όσο για το λαό πρέπει να διαδηλώσει μαζικά με τις Ελληνικές σημαίες στο χέρι και όχι με πέτρες καδρόνια και μολότοφ.
Πρέπει να ξαναδιδάξουμε πολιτισμό
όπως κάναμε πάντα σύμφωνα με την ιστορία μας.

ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured