ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Παραιτείται ο Πάπας Βενέδικτος XVI




Παραιτείται ο Πάπας Βενέδικτος

Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου 16ου με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης
Μπορεί να έχω γίνει καχύποπτη... |
... αλλά ...Είναι κι αυτά τα σκάνδαλα με τα αγοράκια, θέλω η θεούσα να αγιάσω και δε μπορώ.

Έιχε ξεσπάσει σκάνδαλο που αποκαλύπτει ότι στα άσωτα νιάτα του, αποτελούσε τον μέγιστο αρωγό όποιου καθολικού παπά γούσταρε παιδοφιλία, καθώς έλεγχε ακριβώς τις καταγγελίες για βιασμούς από παπάδες ,Συγκάλυψε τόσους βιασμούς από παπάδες όσο κανείς άλλος. Όποιος βίαζε παιδάκι έπαιρνε προαγωγή για το Βατικανό με υπογραφή του Βενέδικτου.,,, απλώς παραιτείται για να γλιτώσει η Καθολική Εκκλησία από τον πλήρη διασυρμό της...ο προηγούμενος Πάπας αν θυμάστε τον ...έσερναν πάνω σε ένα καρότσι (σαν δίσκος σε ξενοδοχείο ήταν ένα πράγμα) εδώ κι εκεί και έτρεμαν μην του πιεσουν το οστο από το χέρι που έτρεμε...Αυτός λοιπόν ΣΩΣΤΑ λέει *90 έφτασα, Εεεε  μη γίνω κι εγώ ξεφτίλας σαν τον άλλο Μάλιστα, μία μέρα προτού γίνει γνωστή η είδηση της παραίτησής του, ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Πρέπει να εμπιστευτούμε τη δύναμη του ελέους του Θεού. Είμαστε όλοι αμαρτωλοί, αλλά η χάρη Του μας μεταμορφώνει και μας κάνεις καινούργιους».
Κάντε τόπο στη νέα γενιά μπας και ανασάνουμε από τη μούχλα.. παρόλα αυτά, ας μην είμαστε στενόμυαλοι, είναι μια κίνηση που πρέπει να βρει μιμητές κι στην ελληνορθόδοξη εκκλησία...
Αν παραιτήθηκε λόγω ηλικίας;ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ,,, (αυτό θα φώναζα κι εγώ σε μερικούς που θέλουν σε μας να λέγονται Μητροπολίτες αλλά πάνε μέχρι τα 90 και δεν φεύγουν παρα μονο στο φέρετρο)!...θυμάμαι ότι τον είχαν επιλέξει ως λύση ανάγκης, ελλείψει κάποιου ικανότερου, αλλά όλοι προβληματίζονταν για το θέμα της ηλικίας. Τότε, επίσης, είχε ακουστεί ότι τελικά εξελέγη επειδή δεν θα είχε πολλά χρόνια θητείας και με την ελπίδα ότι μέσα στην επόμενη δεκαετία θα βρισκόταν ο κατάλληλος. Μάλλον βρέθηκε, και ακούγεται ότι είναι και μαύρος..
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το πότε θα συγκληθεί το Κονκλάβιο για την εκλογή του νέου Πάπα, ωστόσο -σύμφωνα με τον Guardian- ήδη ακούγονται ονόματα διαδόχων του Βενέδικτου με επικρατέστερο τον καρδινάλιο από την Γκάνα Πήτερ Τούρκσον.Ίσως έφτασε η στιγμή να αρχίσει μια νέα εποχή με έναν Αφρικανό Πάπα”.


 



Μέγας είσαι κύριε..
.
ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured