ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Τα πρώτα γυαλιά ηλίου 2013


Το πιο trend για την Άνοιξη 2013 είναι τα γυαλιά ηλίου κι εσείς αναζητάτε το κατάλληλο ζευγάρι που θα προστατέψει τα μάτια σας
ΔΕΙΤΕ τις τάσεις στα γυαλιά ηλίου!


Το καλοκαίρι πλησιάζει, ο ήλιος έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του οπότε είναι ο καιρός να αρχίσετε να φοράτε πιο συχνά τα γυαλιά ηλίου σας.

Φέτος η μόδα έχει μια πρόταση για όλα τα γούστα. Μεγάλα ή μικρά, στρογγυλά, τετράγωνα, με έντονες γωνίες σαν εκείνα που φορούσε η Όντρεϊ Χέμπορν στις ταινίες της, φέτος τα γυαλιά ηλίου τονίζουν τις αντιθέσεις με τις υπερβολές και τα εκκεντρικά σχήματα να κλέβουν την παράσταση.

Πολυχρωμία
Είπαμε το χρώμα κυριαρχεί αυτή την άνοιξη και κυριαρχεί και στα γυαλιά ηλίου. Η πολυχρωμία κατέκτησε μερικά από τα ωραιότερα γυαλιά της σεζον με τον Armani, τον Galliano και τον οίκο D&G να προτείνουν χρωματιστά γυαλιά τόσο οσόν αφορά στο σκελετό, όσο και στους φακούς.

Γατίσια μάτια


Αρκετοί σχεδιαστές άντλησαν την έμπνευσή τους από τα ‘50s και προτείνουν σχέδια με έμφαση στις άνω γωνίες, όπως για παράδειγμα ο Tom Ford.

Ταρταρούγα

Η ταρταρούγα είχε ξεχαστεί για κάποια χρόνια , όμως φέτος επιστρέφει δριμύτερη και μάλιστα στους πιο ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Είδαμε λοιπόν τους DSquared να τη συνδυάζουν με χρώμα και τον μοντέρνο σχεδιασμό της μάσκας, ενώ αρκετοί οίκοι όπως ο D&G προτείνουν μια… άλλη ταρταρούγα που δεν περιορίζεται στο κλασικό καφέ και μπεζ χρώμα.

Φακοί καθρέφτες

Μια ακόμα τάση στα φετινά γυαλιά είναι και οι φακοί καθρέφτες. Μπορεί να σας φαίνονται λίγο παλιομοδίτικοι, όμως στα περισσότερα fashion shows οι σχεδιαστές να συνδύασαν με μοντέρνους σκελετούς, δίνοντας ένα άκρως μοντέρνο αποτέλεσμα.

Λευκό

Το λευκό επίσης χαρίζει φωτεινότητα σε πολλά σχέδια. Οι απόλυτα λευκοί σκελετοί θεωρούνται πολύ in fashion και ήδη αρκετοί είναι εκείνοι που δείχνουν να τους προτιμούν.​


ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured