ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Prive Παρέλαση στην καγκελοφραχτη κατεχομενη αθηνα
















.........................................
Τα μέτρα για την παρέλαση της 24ης και 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα είναι δρακόντια για άλλη μία φορά Η φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα μείνει κατά πώς φαίνεται στην ιστορία Δυστυχώς, μόνο στα γήπεδα, στις πορείες, και στο μέλλον και στις παρελάσεις, θα βλέπουμε αστυνόμευση....Αν η αστυνομία έδειχνε τέτοιο ζήλο, και τέτοια παρουσία, στην καταπολέμηση του εγκλήματος, θα είμασταν μια χαρά.
Πριβέ και στρατοφρουρούμενες, με τον κόσμο να μην μπορεί να πλησιάσει. Τέτοια ατμόσφαιρα και εικόνα δεν βλέπεις ούτε στην Βόρεια Κορέα και το Ιράν
Με... κιάλια είδαν οι γονείς και φέτος τα καμάρια τους να παρελαύνουν Πολλοί δεν μπόρεσαν καν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους να λαμβάνουν μέρος στη μαθητική παρέλαση, λόγω των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας και των πολλών κιγκλιδωμάτων.
Αλλά είχαμε καινοτομίες :,
- Η παρέλαση ξεκίνησε με …δωδεκάποντο
-Υπήρχε μικρόφωνο στο τέλος όπου ο καθένας έκανε δηλώσεις.
-Ένα F 16 στο τέλος με συνεχείς διελεύσεις κάλυπτε με το θόρυβο του την αποχώρηση των καλεσμένων της πριβέ παρέλασης ..Μην μελαγχολείτε,φιλοι μου  Εθνική επέτειος ήταν και πέρασε ...και μετά όλα τα τσιπουράδικα γεμίσανε..

Μην ανησυχείτε φίλοι μου ...
Οι φίλοι μας οι Γερμανοί σε λίγο καιρό άλλωστε μάλλον θα μας κουρέψουν και τις… παρελάσεις, δεν μας χρειάζονται πια μιας και η σύγχρονη ιστορία και στάση μας δεν έχει καμία σχέση με τις μνήμες από το ένδοξο παρελθόν μας…
Για να αποφύγουμε τυχόν επεισόδια στις παρελάσεις ...
Έχω να κάνω μια πρόταση: Από του χρόνου οι εθνικές εορτές να γίνονται  σε κάνα γήπεδο ...ελέγχεται ευκολότερα η ....
Μια άλλη πρόταση θα ήταν να γίνουν οι εκδηλώσεις… Μέσα στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου δε θα χρειάζεται και τόση πολύ αστυνομία και πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας να καλούν καμιά 500αριά αργόσχολους,να πίνουν τα… μπραντς, να κάνουν φιλοφρονήσεις ο ένας με τον άλλο, να βάζουν οι συνοδοί τις ωραίες τους τουαλέτες και να καμώνονται πως είναι μια ωραία ατμόσφαιρα.Ο μόνος φόβος που θα είχαν είναι μήπως φάνε κανένα γιαουρτάκι. Θα μπορούσε βέβαια η κυβέρνηση να απαγορεύσει την παραγωγή γιαούρτης για τους μήνες Οκτώβριο και Μάρτιο ώστε προληπτικά να εξαλειφθεί κι αυτός ο κίνδυνος.
Ντροπή !! ...Πάνε αποτίσουν ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ, στους...
 ΗΡΩΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ………
Φόρο τιμής από ποιούς καί σέ ποιούς???
Άπότιση φόρου τιμής, από Εθνοπροδότες,στούς Ήρωες?????
Αποτίει φόρον τιμής,στούς Ήρωες, ό Παπούλιας!!!!!
Ό Παπαδήμος!!!!!
Ό γαπ!!!!
Ό Μπένυ!!!!!!!
Έλα Χριστέ καί Παναγιά!!!!!!!!
Δέν πάμε καλά!!!!!

«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ».
Ελευθερία ή Θάνατος 24.3.2013 Μαθητική παρέλαση


ΑΝΕΜΟΣ 


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured