ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Άλλον παντρεύονται, άλλον θέλουν για σεξ οι γυναίκες!



Νοσταλγείτε την εργένικη ζωή σας και τις προηγούμενες σχέσεις σας, ???
Οι περισσότερες γυναίκες σκέφτονται με νοσταλγία τις προηγούμενες σχέσεις τους και αναπολούν το σεξ με πρώην εραστές. 
η επιστροφή σε σχέσεις και "ιστορίες" παρελθόντος, είναι κάτι τόσο κλασικό και χιλιοπαιγμένο, που φαντάζει σχεδόν τόσο φυσιολογικό όσο το ότι τα γεμιστά δεν είναι ένα φαγητό από το οποίο τρως μόνο ένα πιάτο. 
Οι πρώην έχουν το χαρακτηριστικό του να μας είναι γνώριμοι. Με τα στραβά και τα καλά τους. Είναι σαν το φαγητό της μαμάς - μπορεί να μην είναι παντα γκουρμέ, όμως έχει την παρηγοριά του γνωστού, του δεδομένου, του αναμενόμενου - χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.  Ό,τι και αν σημαίνει βεβαίως η έλλειψη εκπλήξεων.
Ξέρεις, η απόσταση, χρονική και γεωγραφική τείνει να μας κάνει να εξωραίζουμε καταστάσεις. Θυμόμαστε και νοσταλγούμε τις όμορφες, τρυφερές και ευχάριστες στιγμές, και "ξεχνάμε" τα ζόρικα, τη βαρεμάρα, τα προβλήματα. 
Εν τέλει, δεν είναι πάρα πολλές οι σχέσεις με πισωγυρίσματα που επιβιώνουν στον χρόνο. Γιατί, εκτός και αν έχουν δουλέψει και οι δυο με τους εαυτούς τους πολύ, τα θέματα που υπήρχαν την πρώτη φορά και οδήγησαν στον αρχικό χωρισμό, θα επανέλθουν στην επιφάνεια, γρηγορότερα - παρά αργότερα.
Όλοι ξέρουμε πόσο ξεχειλίζει η σεξουαλικότητά μας στην αρχή μίας σχέσης. 
Στη συνέχεια, -κάτι σαν να πήρατε υπερβολική δόση-Sex Overdose.. αυτή η σεξουαλικότητα αρχίζει και πέφτει. Όταν το σεξ υπάρχει πια μόνο στο μυαλό σας και δε βλέπετε φως στο τούνελ, τα λόγια είναι περιττά την ώρα που χωρίζετε.
 Η φλόγα έσβησε και ήρθε η στιγμή να περάσετε στον επόμενο 
-ο καιρός θα δείξει-
Μια ερωτική συνεύρεση με τους πρώην τους σίγουρα δεν θα τους χάλαγε... Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ...Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στη dailymail το 38% των γυναικών… ομολόγησε ότι το καλύτερο σεξ της ζωής τους το έκαναν με πρώην και όχι με τον νυν....Στην ίδια έρευνα μόλις το 29% των ανδρών είπε πως το σεξ ήταν καλύτερο με πρώην.
Φαντάζομαι πως έχει μία λογική. Συνήθως μετά από ένα χωρισμό κάνουμε σχέσεις που δεν μας ικανοποιούν και μας απογοητεύουν. Οπότε πού τρέχει κατευθείαν το μυαλουδάκι μας; Στον/στην πρώην που ξέρουμε καλά, που γνωρίζουμε τις συνήθειες του/της, που ξέρει πώς να μας ικανοποιήσει και που συνήθως δε χωρίζουμε λόγω ερωτικών - σεξουαλικών προβλημάτων! 
Εκτός πια αν ο χωρισμός ήταν τόσο άσχημος που δεν θέλουμε ούτε τ'όνομά του/της να ξανακούσουμε!
«Συνήθως οι γυναίκες δεν παντρεύονται τον άνδρα με τον οποίο έκαναν το καλύτερο σεξ. Βασικά κριτήρια για να τον παντρευτούν είναι να είναι πιστός και να του έχουν εμπιστοσύνη ότι θα γίνει καλός πατέρας. 
Πάντως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες υποστηρίζουν ότι το σεξ γίνεται καλύτερο με την πάροδο του χρόνου.

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured