ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ !!!


ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.....
Η Κύπρος μοιάζει με εκείνον τον ασθενή που έχει μολυνθεί από γάγγραινα. 
Οι επιλογές του δύο: Ή σου κόβουν το πόδι Ή πεθαίνεις. 
Το να συζητούμε για το ποιός φταίει ή ποιός κερδίζει ασφαλώς και έχει σημασία όμως το να υποστηρίζει κάποιος (ή κάποια) ότι η επιλογή του κομμένου ποδιού είναι προδοσία ενώ η επιλογή του ακαριαίου θανάτου είναι εθνική υπερηφάνεια είναι τουλάχιστον ανοησία.....
Εγώ πάλι νομίζω ...λέει ο κ.με το μουσάκι...
O ….ασθενής, έχει βροχοπνευμονία. Οι απατεώνες-εγκληματίες …Ιατροί στους οποίους όμως απευθύνθηκε για βοήθεια και οι οποίοι επιθυμούν να χρυπουλήσουν τα όργανά του προς μεταμόσχευσιν, του προκαλούν πολλαπλά εμφράγματα ενώ παράλληλα, του ακρωτηριάζουν αρχικά πόδια και χέρια, μιλώντας τάχα για γάγγραινα. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
και ο κ με τα γυαλιά λέει...Ο ασθενής εχει ειλεό και η θεραπεία που πρέπει να αποφασίσουμε  είναι κολονοσκόπηση στους οικείους του .
Μα οι συγγενείς είπαν οτι ...
O ….ασθενής, έχει βροχοπνευμονία. 
Οι απατεώνες-εγκληματίες …Ιατροί στους 
οποίους όμως απευθύνθηκε για βοήθεια και οι οποίοι επιθυμούν να χρυπουλήσουν τα όργανά του προς μεταμόσχευσιν, του προκαλούν πολλαπλά εμφράγματα ενώ παράλληλα, του ακρωτηριάζουν αρχικά πόδια και χέρια, μιλώντας τάχα για γάγγραινα. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Όλα τα δράματα στην Ιατρική , ξεκινούν από την ….λάθος διάγνωση !
Και , αλοίμονο, αν ο ασθενής πέσει σε …..κομπογιαννίτες ( και προπαντός …κομπογιαννίτισσες ξερόλες ) !!!!!
Κομπογιαννίτης και επικίνδυνος συνάμα αγαπητοί μου είναι αυτός που κάνει λάθος διάγνωση προτείνει λάθος θεραπεία συνταγογραφεί λάθος φάρμακα, σε επιπλήττει γιατί δεν ακολούθησες σωστά τη δοσολογία ,όταν η κατάσταση επιδεινώνεται, σου δίνει ισχυρότερη δόση του αναποτελεσματικού φαρμάκου, χωρίς δεύτερη σκέψη να αλλάξει τη θεραπευτική αγωγή. Και ο αδαής ασθενής ματαίως περιμένει να αναρρώσει.
Οι τροϊκανοί ΕΙΝΑΙ γιατροί, (με την μεταφορική βεβαίως έννοια,, όπως είναι γιατρός για το αυτοκίνητο ο μηχανικός αυτοκινήτων, όπως ο φιλόσοφος στα φιλοσοφικά, όπως και ο οικονομολόγος για τα οικονομικά κ.ο.κ.)!
Άλλο τώρα, αν είναι, όπως τους χαρακτήρισα ήδη: “…. που μπορεί να είναι πονηροί, διεφθαρμένοι, δόλιοι, αδίστακτοι, απάνθρωποι …”
Κομπογιαννίτες, αντιθέτως, είναι εκείνοι που παριστάνουν τους ειδήμονες, τους σίγουρους, τους αλάνθαστους, γεμίζοντάς μας σάλια, από το πρωί ως το βράδυ, 
γαυγίζοντες και “φληναφούντες” επί παντός του επιστητού !
Το φάρμακο είναι φαρμάκι” πάντως, όποιος κι αν σου το δίνει….

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured