ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Καλημέρα όλη μέρα !!!!




Άντε λοιπόν να ξυπνάμε σιγά σιγά ...και να βάλουμε μπρος τη μέρα! ... 
καφές στο γκαζάκι, τσιγάρο και μουσική που τριγυρίζει στο μυαλό και όλα είναι όπως πρέπει και πάλι...Κάποιοι από εσάς, χτες ίσως είδατε από κοντά κάποια παραλία, ίσως να κάνατε και την πρώτη σας "δροσιστική" βουτιά! Κάποιοι άλλοι, σε κάποιο μπαράκι της πόλης ξενυχτήσατε, χορέψατε, καταναλώσατε αλκοόλ και τελικά καταλήξατε να χαζεύετε την ανατολή του ήλιου πριν πάτε για ύπνο... Άλλοι πάλι, καρφωμένοι στην TV, παρακολουθήσατε αξιομνημόνευτες στιγμές ατελείωτης ξεφτίλας.......Άλλοι ίσως το ρίξατε στον ύπνο, στο φαγητό, στην παρέα, στον έρωτα, στο περπάτημα, στο καθισιό....
Όμορφα.....
Έτσι είναι όμορφα τα πρωινά! Παρέα με καφέ και ωραία μουσική!!!
Αυτό λέγεται ποιότητα ζωής αγαπητοί μου!! Να έχεις αυτή την πολυτέλεια να μπορείς να απολαύσεις το πρωινό σου ξύπνημα και να πάρεις δυνάμεις για όλη την ημέρα!!..Ο καφές έκανε τη δουλειά του, έριξα και μια ματιά στους τίτλους των ειδήσεων  και στους ειδησιογραφικούς ιστότοπους, το 70% των ειδήσεων έχει να κάνει με βόμβες, ξυλοδαρμούς, πυροβολισμούς, τραυματισμούς και κάθε άλλης μορφής βία οχι σημερα δεν θα σας χαλάσω!!!
Θα μου πείτε τώρα "τώρα τα πήρες χαμπάρι;" και θα συμφωνήσω μαζί σας ότι πάντα γίνονταν τέτοια γεγονότα! Απλά μου φαίνεται ότι πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει !!
Δεν είμαι ούτε κοινωνιολόγος, ούτε του εγκληματολογικού, πάντως ο κόσμος δεν περνάει καλά και αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Δεν είναι όλοι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις το ίδιο αποτελεσματικά, αλλά από το να ζορίζομαι μέχρι να ξεσπάω τα βίαια ένστικτά μου με το παραμικρό υπάρχει απόσταση...Ανάβω λοιπόν το βωμό με τα φύλα δάφνης και ως άλλη Πυθία, θα σας αποκαλύψω το μέλλον....Έχουμε και λέμε...
Ο καιρός θα συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο μέχρι και αύριο το απόγευμα... 
Από εκεί και μετά, θα εμφανιστεί και πάλι το γαλανό του ουρανού... Τελικά, μετά από λίγο καιρό, θα έρθει και το καλοκαίρι..
Ο δρόμος της ανάπτυξης (στον οποίο βρίσκεται η χώρα) δεν έχει καλή άσφαλτο, είναι γεμάτος λακούβες και θα χρειαστεί επισκευή! Και να που τότε, θα χρειαστεί να κάνετε λίγες ακόμα "θυσίες"... να επισκευαστεί το οδόστρωμα!! (μη χαλάσουν και οι αναρτήσεις στα οχήματα των φίλων ευρωπαίων!
Πλέον, για να πηγαίνετε στο supermarket, στην καφετέρια, βόλτα το σκύλο σας, θα περνάτε από έλεγχο για πιθανή κατοχή εκρηκτικών... Επίσης, θα τιμωρείστε αν τυχόν βρίσετε, αν τα κορδόνια σας είναι λυτά ή αν κοιτάξετε με νόημα το γκομενάκι στο απέναντι τραπέζι!
Τέλος, αν διαβάζω καθαρά τα μελλούμενα, σήμερα ...Ξέρω πως αρκετοί από εσάς που διαβάζετε αυτό το post τώρα θα ψιλοσυγχίζεστε και θα ψελλίζετε φράσεις του τύπου " τι μας λέει τώρα πρωί πρωί" Ίσως επίσης να ακούγονται και φράσεις του τύπου "...ακούστε ρε τι γράφει το μ@λ@$#&" οπότε πριν ακουστούν και χειρότερα μπινελίκια, να σας πω ότι δεν έχω σκοπό να σας εξαγριώσω ...Είμαι εδώ να σας φτιάξω τη μέρα ακούστε αυτό το τραγουδάκι !

                    Καλημέρεζζζζζ ......     ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured