ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Πως και πως το περιμένω το καλοκαίρι



Πως και πως το περιμένω το καλοκαίρι να βάλουμε μίνι,σορτσάκια  κραγιόν, και εικοσάποντα ή να πετάξουμε βυζί στο Θεό με γουόντερμπρα –να Αναστενάξουν  οι παραλίες να βάλεις το τοσοδούλη μίνι ροζ μπικίνι  Έτσι, για να βγεις στην παραλία περήφανη!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Πως και πως το περιμένω το καλοκαίρι.που τρέχουμε να ανακαλύψουμε τα δήθεν υπερτρέντυ μαγαζιά όλοι μαζί, σαν τα πρόβατα και βελάζουμε απόξω για ένα ποτό γιατί ο 
barman έχει αποκτήσει τη νόσο των σερβιτόρων η οποία περιορίζει την όραση σε επίπεδο ακτίνας λέιζερ και κόβει οτιδήποτε περιφερειακά. Λογικό γιατί με τόσο κόσμο θα έπρεπε να βγάζει λεφτά για όλη την εβδομάδα αλλά τα μπερμπουάρ είναι πια για τους νικητές των Τζόκερ και όλοι στο μαγαζί είναι ψεύτικοι χαμογελάνε σε αυτούς που συναντούν που αγαπούν να μισούν.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Πως και πως περιμένω το καλοκαίρι. Να μπαίνω στα μέσα μεταφοράς και να μυρίζω το θεσπέσιο άρωμα που αναδίδει το ανθρώπινο σώμα. 
Αυτή τη μεστή εσάνς ιδρώτα, 'Δενεκαναμπανιοχθες" αλλά μάλλον και όλη την εβδομάδα ανακατωμένη με φτηνό άρωμα με βασικό συστατικό το πατσουλί – αχ που είσαι κολόνια Μυρτώ που σου έβαζε η μανούλα στο λαιμουδάκι αφού σε έκανε μπάνιο.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πως και πως περιμένω το καλοκαίρι. Για να ακούω τα παιδάκια των γειτόνων να γεμίζουν τον χώρο και το χρόνο με τις χαρούμενες ασταμάτητες στριγκλιές τους. Τι γλυκό που το καλοκαίρι έχουν περισσότερο χρόνο να τις μοιραστούν μαζί μας. Τι κρίμα που οι γονείς τα διακόπτουν καμιά φορά για να τα φωνάξουν, από όποιο σημείο του σπιτιού κι αν βρίσκονται. Αν ήταν σε αποστολή στο διάστημα, τα ούρλιαζαν και η φωνή τους πάλι θα έφτανε στη γη. Σε καμία περίπτωση δεν θα μετακινούνταν προς το μέρος τους. Απλά φωνή.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πως και πως περιμένω το καλοκαίρι. 
Να ξοδέψω την άδεια της δουλειάς μου με
τους φίλους μου που δεν έχουν δουλειά και να συζητάμε τι τυχερός που είμαι εγώ που έχω. Και να τους κερνάω διακριτικά τη μπύρα που θα βγούμε να πιούμε γιατί κάποτε είχαν αλλά τώρα δεν έχουν και δεν θέλουν να το πιστέψουν και εσύ καταντάς να σκέφτεσαι ότι... τόσα ποτά δεν έχεις κεράσει ούτε όταν ήθελες να ρίξεις γκόμενα. Και βγαίνεις λιγότερο γιατί ξοδεύεις περισσότερο και μένεις μέσα και παθαίνεις κατάθλιψη που σου φεύγει όμως γιατί έχει ήλιο και είναι καλοκαίρι
. Πως και πως το περιμένω το Γ@....νο καλοκαίρι !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τα καλά πράγματα κάτω από υπόστεγα μπαίνουν.(Το πιάσατε το υπονοούμενο…)

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured