ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Τι Είδους Διακοπές Ονειρευόσαστε και πως θα Καταλήξετε ???


Με τόσες πολλές επιλογές διακοπών μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε πού θέλετε να πάτε ή μπορεί να έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας, αλλά δεν μπορείτε να το βρείτε... Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! - ΑΝΕΜΟΣ

Οι γονείς σκέφτονται πώς θα γλιτώσουν όσο δυνατόν περισσότερη ταλαιπωρία κουβαλώντας πάνω-κάτω μπαγκάζια στην παραλία. Ομπρέλες, κουβαδάκια, αλλαξιές για τα παιδιά κ.ο.κ... Σε αυτό πρέπει να βοηθάνε και να υπάρχει συμμετοχή και από τους δυο γονείς .. Αν δεν σε βοηθήσει ο άντρα σου σε αυτό.... βράστα. Καλύτερα να μείνετε στο εξοχικό. Γιατί:? Ναι, θα τα κυνηγάτε στην ταβέρνα...Ναι, θα χρειαστεί λίγος χρόνος να προσαρμοστούν στους ρυθμούς και ειδικά στον ύπνο τα πράγματα θα δυσκολέψουν....Ναι, θα πεις πολλές φορές, καλύτερα να μέναμε σπίτι !!! 

Τα ζευγάρια που είναι αγαπημένα και θα πάνε μαζί διακοπές ψάχνουν το πιο ρομαντικό κατάλυμα με διπλό κρεβάτι -χωρίς το σπαστικό χώρισμα ανάμεσα- για να φιλοξενήσει τον έρωτά τους που έχουν βρει το άλλο τους μισό (όπως είπε πρόσφατα και ο Νίνο) .... Τα αγαπημένα ζευγάρια πάντα έχουν χρόνο για διακοπές, ξεκούραση, έξοδο, ακόμα κι αν πνίγονται στη δουλειά, ακόμα κι αν δεν τους περισσεύουν λεφτά (το κάμπινγκ να είναι καλά). Και μην αναρωτιέσαι τι προσφέρουν τάχα οι έξοδοι και οι διακοπές: αναμνήσεις- κοινές, αγαπησιάρικες αναμνήσεις.
Τα ζευγάρια που τρώγονται μεταξύ τους, ψάχνουν καμιά δεκαριά νοματαίους για να φύγουν όλοι μαζί διακοπές μήπως και περάσουν αναίμακτα τις μέρες αυτές, μήπως και δεν έρθουν στην επιφάνεια αυτά για τα οποία είτε αρνούνται είτε κουράστηκαν να αντιμετωπίσουν.Τίποτα δεν παραμένει το ίδιο και δεν διαρκεί αιώνια σε αυτή τη ζωή (εκτός απ’ τα πλατάνια). Τρία χαρακτηριστικά στάδια στην ερωτική σχέση ενός ζευγαριού, όσο περνάει ο καιρός. Από τον πρώτο μήνα, στον πρώτο χρόνο και αργότερα στα δέκα χρόνια πως ο Βαλεντίνος μεταλλάσσεται σε κτήνος.
 Υπάρχουν και τα ζευγάρια που θα κάνουν και χωριστές διακοπές. Ο καθένας με τους φίλους του, με το άγχος του "κεράτου" να καραδοκεί. Τζάμπα άγχος, αφού λες και όποιος θέλει να απιστήσει, περιμένει τις διακοπές για να το κάνει. Όσο για τους αδέσμευτους, νιώθουν πως στα νησιά και στις παραλίες θα κάνουν ό,τι δεν έκαναν τον υπόλοιπο χρόνο


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured