ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ημέρα της γυναίκας και μαλακίες..


Σήμερα είναι η γιορτή της γυναίκας. Καλέ, ναί, σήμερα γιορτάζουμε. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ο καλός μας να μας φέρει λελούδια, αν το ξεχάσει αλίμονο  του κακομοίρη !!! Μήπως είναι και υπερβολή, γιατί μόλις πέρασε η γιορτή των ερωτευμένων, τι διάολο, κάθε εβδομάδα αυτή τη δουλειά θα κάνουμε?
θα αξίζει ίσως να γιορτάζουμε τη μέρα της Γυναίκας όταν βρούμε μια μέρα για τον Άνδρα λέω εγώ τώρα  και άλλη μια για τον Άνθρωπο επίσης ..Και η μαλακία είναι οτι είναι και θετικές αυτές οι γιορτές. Είναι γουτσου-γούτσου. 

Σε κάνουν να νομίζεις οτι είσαι εντάξει, αφού έχεις το δικαίωμα να γιορτάζεις το πρόβλημά σου...Μέχρι τότε, ζούμε τις ψευδαισθήσεις και τις ελλείψεις μας...επιδεικτικά!
. Πρακτικά μάλλον είμαι αντιφεμινίστρια γιατί θεωρώ οτι οι φεμινίστριες από κάποιο σημείο και μετά έχασαν τον στόχο τους και αντί να θέλουν να φέρουν την κοινωνία στα μέτρα τους, προσπάθησαν να αντιγράψουν τους άντρες. Να γίνουν βλοσυρές και αρσενικές γενικές διευθύντριες και να είναι εξίσου ανηλεείς και αδίστακτες και μηχειροτερακυρελέησον αυτή θα μας γαμήσει κιόλας, αντί να προσπαθήσει να προσαρμόσει και να μετριάσει τον παραλογισμό και την βία (σωματική ή ψυχολογική) που εφαρμόζουν οι άντρες στον χώρο εργασίας και στο σπίτι και παντού .. Από την άλλη, οι σουφραζέτες προσέφεραν πολλά στην, έστω και τυπική, απελευθέρωση των γυναικών, όχι ακριβώς, αλλά έστω ψηφίζουμε και δεν μας θεωρούν κατώτερα και τρελά ζώα όταν έχουμε περίοδο
Πάντως εγώ βρίσκω ηλίθιο το να γιορτάζουμε μια φορά τον χρόνο όλες αυτές τις γιορτές.Θυμόμαστε μια ημέρα τον χρόνο οτι υπάρχει AIDS, ναρκωτικά, βία κατά των παιδιών, βία κατά των γυναικών, βία κατά των ζώων, ρατσισμός κλπ και το γιορτάζουμε με ποστς στο φέισμπουκ, σατιρικά, αστεία, σοβαρά, φωτογραφίες γυναικών, κανένα βίντεο, τέτοια πράγματα...Ποτέ δεν μου άρεσαν «οι παγκόσμιες ημέρες», που.. μετατράπηκαν σε εμπόριο..Κυρίες μου..Ας βρούμε πρώτα τον εσωτερικό μας εαυτό και ας κάνουμε μια βαθιά τομή για την αυτοκριτική μας, ας γνωρίσουμε ποιες αληθινά είμαστε και κατόπιν ας σκεφτούμε ότι ΤΩΡΑ αλλά και κάθε στιγμή γιορτάζουμε και αγωνιζόμαστε χωρίς κραυγές και συνθήματα....Ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου της γυναίκας στην οικογένεια και στην κοινωνία είναι απαραίτητη κι εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε πρώτα από ‘όλα οι γυναίκες είναι η ισότητα που επιβάλλεται να υπάρχει μεταξύ μας κι όχι η αντιπαλότητα με τον άντρα.
ΟΧΙ Δε γιορτάζω σήμερα…αλλά γιορτάζω και σήμερα όπως κάθε μέρα !!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured