ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Στον Κορυδαλλό Άκης, Αρετή και Βίκυ






Λοιπόν παιδιά Απλά τα πράγματα… 


Τον Άκη τον έδωσε το ΠΑΣΟΚ ξεκάθαρα!!! 
Όλες οι κατηγορίες βασίζονται σε έρευνες του ΣΔΟΕ το οποίο ελέγχεται από το ΠΑΣΟΚ και όχι σε ανεξάρτητη εισαγγελική έρευνα. Αποφάσισαν να τον “θυσιάσουν” γιατί έτσι κι αλλιώς ήταν καμμένο χαρτί και μάλιστα την ημέρα που προκηρύχθηκαν εκλογές, αλλά όπως φαίνεται δεν τους βγαίνει γιατί είναι αυτονόητο ότι όσα κι αν έφαγε δεν μπορεί να τα έφαγε μόνος!!! 
Τα ήξεραν κι άλλοι υπουργοί στο ΚΥΣΕΑ και σίγουρα ο βρωμιάρης ο Σημίτης… Μάλλον έχει εγγυήσεις ότι θα πέσει στα μαλακά, αλλά κανείς δεν ξέρει τί παίζεται από πίσω… Αν πραγματικά στριμωχτεί θα δώσει ονόματα και στοιχεία για να κάψει κόσμο και κοσμάκη… 
Μέχρι τώρα ψελλίζει για συνυπευθυνότητα του τότε ΚΥΣΕΑ χωρίς να δίνει πολλά κι αυτό εμένα μου δείχνει οτι δεν φοβάται
Όποτε  αν είναι έτσι  τα πράγματα τότε πρέπει να μαγκώσουν κι άλλους και πρώτο και καλύτερο τον Χοντρό που θα παριστάνει τον πρωθυπουργό σε λίγο, τον Σημιτη τον Παπαντωνίου και άλλα πολλά Lamogia.
Ο Ακης θα βγάλει πολλά στη φόρα και θα πάρει η μπάλα πολλούς. 
Αν στις 7 Μαίου τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους υποψήφιους συγκυβερνώντες….ο Άκης θα βάλει την κουκούλα και θα πυροβολάει τους πάντες…..
Όσο για την οικογένεια του.... Σοκαρίστηκε λέει ο Άκης,
Εμείς να δείς σόκ που πάθαμε Άκη, όταν είδαμε τις περικοπές στις συντάξεις μας, προκειμένου να καλυφθούν αυτά που έκλεψες εσύ και η οικογένειά σου! 
Sorry φίλε Ακη η κόρη σου είναι μια απατεώνισσα, ήξερε για τις μίζες σου και  τις κομπίνες σου  , για αυτό δεν σε  έκανε πέρα...ήθελε και εκείνη να σε  ξεζουμίσει οικονομικά, όχι όλα η ...γκόμενα! 

Όταν τα δικά μας παιδιά δέν έχουν να φάνε εξ'αιτίας σου,τα παιδιά των ανέργων πώς ζούνε?με στερήσεις και θυσίες, ......
και τα δικά σου τα παιδιά??... τα παιδιά της Αρετής μεγαλώνουν στο κολωνάκι και κηφισιά, σε ακριβές περιοχές με ξένες νταντάδες, γκουβερνάντα, κηπουρό, batler, υπηρέτριες και Σοφερ...που τα προίκισες με τα κλοπιμαία τα δικά μας.
όλα αυτά πληρωμένα απο τον ελληνικό λαό!!!! 
Η ιδία δεν δούλεψε ποτέ, γιατί εξάλλου να δουλέψει? Πήρε γερο φραγκατο ...
Είχε τα κλοπιμαία με τα όποία ζούσε άνετα και μια χαρά ισόβια θέλει.
Να οδηγηθούν με χειροπέδες στις φυλακές!να επιστραφούν όλα τα ακίνητα, και οικόπεδα στο δημόσιο Άντε, σήμερα και η Βλαχάρα!!!!!
ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΑΛΙ!!!!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured