ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Hangover: Μεθύσι - Οδηγός επιβίωσης

Tumblr_lx73b3cafv1r54fodo1_400_large

Έχετε ξυπνήσει μετά από μία νύχτα κραιπάλης και αισθάνεστε απαίσια.
Σας πονάει το στομάχι σας, ΤΟ κεφάλι σας πάει ΝΑ σπάσει και αρχίζετε ΝΑ μετανιώνετε ΓΙΑ ΟΛΑ
όσα κάνατε ΤΟ Προηγούμενο Βράδυ-τα οποία παρεμπιπτόντως μετά βίας θυμάστε. Δυστυχώς μαγικό χάπι, που θα σας βοηθήσει να συνέλθετε δεν υπάρχει.
Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα, που μπορείτε να κάνετε για να γίνει η ημέρα σας λίγο πιο εύκολη. Τι πρέπει, λοιπόν, να επιλέξετε και τι να αποφύγετε, ΓΙΑ ΝΑ απαλλαγείτε όσο γρηγορότερα και ανώδυνα γίνεται ΑΠΌ ΤΑ συμπτώματα του μεθυσιού Η.
Πείτε ναι
- Λίγη καφεΐνη . ΟΙ υπερβολικές ποσότητες ενεργειακών Καφέ ΠΟΤΩΝ ΜΕ καφεΐνη , μία μικρή δόση καφεΐνης μπορεί να βοηθήσει, ιδιαίτερα αν δεν έχετε κοιμηθεί αρκετά, δίνοντάς σας ενεργειακή ώθηση και βελτιώνοντας την ψυχική σας διάθεση.
Δοκιμάστε λίγο Μαύρο τσάι Η. Ενα φλιτζάνι Καφέ καλής Ποιότητας και φροντίστε πίνετε άφθονο ΝΑ Νερό όλη την Ημέρα.
Πείτε όχι
- Υπερβολικές δόσεις καφεΐνης ΜΕΤΑ ΤΟ ποτό, αν πέσετε με τα μούτρα στον εσπρέσο ούτε θα σας ξεμεθύσει ούτε θα σας απαλλάξει από τον πονοκέφαλο. Στην πραγματικότητα, Η. καφεΐνη μπορεί ΝΑ λειτουργήσει ως διουρητικό και τελικά ΝΑ επιδεινώσει την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σας, κυρίως γιατί θα αφυδατωθεί περισσότερο ο ήδη αφυδατωμένος οργανισμός σας.
Πείτε ναι
- Τοστ και ΦΡΟΥΤΑ ,αλατισμένα κράκερ θα ρίξουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και θα σας προσφέρουν ανακούφιση από τη ναυτία, χωρίς να ερεθίζουν το στομάχι σας, όπως συμβαίνει με τα λιπαρά, τηγανητά τρόφιμα.
Επιπλέον, για να ανεβάσετε τα επίπεδα καλίου, φάτε φρέσκα φρούτα, όπως μπανάνες.
Πείτε όχι - Λουκάνικα και μπέικον
Πείτε ναι
-ΑΥΓΑ Καταναλώστε εναλλάξ τηγανητά με βραστά αυγά. Τα αυγά περιέχουν κυστεΐνη, ουσία που μπορεί να βοηθήσει στην εξουδετέρωση της ακεταλδεΰδης, μία τοξίνης που συνδέεται με το αλκοόλ και το μεταβολισμό μετά από ένα πονοκέφαλο.
Πείτε όχι Πατάτες τηγανητές- Όπως ακριβώς Ενα πιάτο λουκάνικα και μπέικον ΔΕ ΘΑ σας προσφέρει την ανακούφιση Που ψάχνετε , το ίδιο ισχύει και για άλλα πιάτα φορτωμένα με θερμίδες, όπως οι τηγανητές πατάτες.ΑΝ ΣΤΗΝ Αρχή και υδατάνθρακες μπορεί ΝΑ σας βοηθήσουν ΝΑ αισθανθείτε καλυτερα Χάρις ΣΤΗ Γρηγόρη απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών ΣΤΟΝ εγκέφαλο, είναι πολύ πιθανό η κοιλιά σας να αρχίσει να διαμαρτύρεται μερικές ώρες αργότερα.
Πείτε ναι
- στο Νερό πριν τον ύπνο ,ο οργανισμός σας έχει ανάγκη από υγρά.
Πείτε όχι
-Φαγητό πριν τον ύπνο ΕΙΝΑΙ μύθος ότι ΑΝ φάτε πριν πέσετε ΣΤΟ κρεβάτι, θα "απορροφηθεί" το αλκοόλ στο στομάχι σας. Η τροφή πρέπει να βρίσκεται ήδη στο πεπτικό σας σύστημα για να επιβραδύνει την απορρόφηση του οινοπνεύματος στο αίμα σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε «καύσιμα» πριν το ρίξετε έξω.
Τροφές πλούσιες σε λιπαρά, όπως η πίτσα ή η μπριζόλα, χρειάζονται πολύ χρόνο για να χωνευτούν, άρα είναι η καλύτερη λύση για να αποφύγετε το hangover αργότερα.
Πείτε ναι
- Ντους και χαλάρωση Ενα ντους ΘΑ αυξήσει τη θερμοκρασία του Σώματος σας και ΘΑ ΤΟ προετοιμάσει για έναν χαλαρωτικό ύπνο και έτσι θα καταφέρετε να παρακάμψετε το πιο επώδυνο κομμάτι της ημέρας σας.
Πείτε όχι
- Άσκηση Αν. έχετε περάσει μία μικρότατη πραγματικά δύσκολη νύχτα, η σκληρή προπόνηση δεν είναι και πολύ καλή ιδέα. Το αλκοόλ είναι διουρητικό, που σημαίνει ότι σε μεγάλες ποσότητες αφυδατώνει τον οργανισμό. Με την άσκηση σίγουρα θα ιδρώσετε, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω αφυδάτωση, γι 'αυτό, καλύτερα να εγκαταλείψετε στην παρούσα φάση την ιδέα της γυμναστικής.

Κουράγιο και Υπομονή

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured