ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Κάλπες βόµβα







Στις κάλπες προσέρχονται, από τις 7 το πρωί, οι Έλληνες πολίτες, σε όλη την Επικράτεια, για να εκλέξουν νέα κυβέρνηση. Η ψηφοφορία άρχισε χωρίς σημαντικά προβλήματα, και θα διαρκέσει έως τις 7 το βράδυ. Σε αυτές τις εκλογές καλούνται
να ψηφίσουν συνολικά 9.850.802 πολίτες, ενώ οι νέοι εκλογείς, οι οποίοι θα ψηφίσουν για πρώτη φορά σε βουλευτικές εκλογές ανέρχονται σε 359.959.
Οι Ελληνες ψηφίζουν µε θυµό αλλά αγωνιούν για την οικονοµία και το ευρώΈνα νέο πολιτικό τοπίο, εντελώς διαφορετικό από το σηµερινό, αναµένεται να προκύψει από τις κάλπες, αν επιβεβαιωθούν οι εκτιµήσεις των τελευταίων ηµερών. Οι πολίτες φαίνεται να προσέρχονται στις κάλπες µε κυρίαρχο συναίσθηµα την οργή, αδιαφορώντας για τις συνέπειες µιας καταδικαστικής ψήφου προς τα κόµµατα που υπηρέτησαν την πολιτική παραµονής της χώρας στο ευρώ. Με αυτά τα δεδοµένα αναµένεται να εξελιχθεί σε θρίλερ ο σχηµατισµός κυβέρνησης, ενώ είναι πολύ πιθανό να µπει η χώρα σε έναν κύκλο πολιτικής αστάθειας.

Τα δύο κόμματα είναι στο μεταίχμιο για το αν θα μπουν ή όχι στη Βουλή, αυτό αλλάζει συνολικά την κατανομή των εδρών. Ως δεύτερο παράδειγμα ανέφερε το ενδεχόμενο να υπάρχουν πολύ μικρές διαφορές μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κόμματος ή του δεύτερου και του τρίτου, γεγονός που θα επηρεάσει και πάλι τη συνολική κατανομή των βουλευτικών εδρών. γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής. Η πρόβλεψη αυτή, όπως είπε, μπορεί να γίνει με βάση το 10 ως 13% των τμημάτων.
 
Ανεξάρτητα πάντως από το θρίλερ γύρω από τη μετάδοση του αποτελέσματος το βράδυ των εκλογών, ο υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο είναι απόλυτα προετοιμασμένο για τυχόν ηλεκτρονικές απειλές, αναφερόμενος ουσιαστικά στο ενδεχόμενο επίθεσης από τους anonymous



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured