ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ




Η επόμενη μέρα των εκλογών: Νέα κρίση ή άνεμος αλλαγής;
Η επόμενη μέρα των εκλογών... θα είναι ίδια και διαφορετική, καθότι όλα (τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν)
Η πλειοψηφία των αναλυτών προβλέπει ότι η 7η Μαϊου θα ξημερώσει με μια Ελλάδα ακυβέρνητη... και βυθισμένη στην αβεβαιότητα και αστάθεια, ενώ υπάρχουν ερωτήματα για την ικανότητα της όποιας νέας κυβέρνησης να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα με την τρόικα και να προχωρήσει στην εφαρμογή των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων. Πάντως δεν λείπουν και οι φωνές που μιλούν για τον άνεμο αλλαγής που φυσάει στην ελληνική πολιτική σκηνή, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες για τη χώρα
Το ότι η νέα κυβέρνηση θα είναι αδύναμη, θεωρείται σχεδόν βέβαιο, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την ικανότητα της να εφαρμόσει τις σκληρές μεταρρυθμίσεις που απαιτεί η νέα δανειακή σύμβαση ύψους 130 δις. ευρώ.
Οι τελευταία εβδομαδα απλώς αποτελεί την «ηρεμία πριν την καταιγίδα»,

Ένα είναι σίγουρο για την άνοδο των αριστερών κομμάτων, γι αυτό ανησυχεί η Βρυξελλες τα οποία είναι κατά της πολιτικής λιτότητας και του μνημονίου, αλλά και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς φοβούνται ότι θα τεθούν σε κίνδυνοι οι όροι που έχουν συμφωνηθεί με την Ελλάδα.
Οι Έλληνες ελπίζουν ότι οι θυσίες τους δεν θα πανε χαμένες και ότι το νέο πολιτικό τοπίο που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαïου θα οδηγήσει τη χώρα σε μια νέα εποχή, καλύτερη για το μέλλον της χώρας με έναν πολιτικό κόσμο λιγότερο διεφθαρμένο.




ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured