ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΕΣ

Πεθάναν δυο άνθρωποι απο χτες το βράδυ μέχρι σήμερα και δεν ξέρω ..Αν επαιται συνέχεια.. Σημάδια είναι .. καντεμιά είναι .. .Η Ν.Δ φταίει?
  Δεν ξέρω ....

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Καρράς από καρκίνο : Άφησε σήμερα τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Η είδηση έχει συγκλονίσει τους θαυμαστές του Και δεν είναι λίγοι έπειτα από τόσα χρόνια σπουδαίας καριέρας στον χώρο της υποκριτικής.
Ο μεγάλος μας ηθοποιός Κώστας Καρράς έχασε την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του με αντίπαλο τον καρκίνο
Ολα ξεκίνησαν το 2006, όταν ο Κώστας Καρράς έμαθε από τον γιατρό του ότι έχει προσβληθεί από καρκίνο στον προστάτη. Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε θεραπεία, η οποία όμως δεν έφερε το ποθητό αποτέλεσμα. Από το 2000 μέχρι το 2007 ήταν βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
«Το θέατρο το άφησα και έπαθα κατάθλιψη. Ήταν άσχημη περίοδος, αλλά πέρασε.
Την πολιτική την παράτησα. Το θέατρο είναι πολιτική και η πολιτική είναι θέατρο. Ούτε από έξω από το υπουργείο δεν περνάω πια. Οι πολιτικοί χρειάζονται βρεγμένη σανίδα».ειπε στην συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καρράς, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στην πολιτική, αλλά και σχολίασε την τηλεοπτική επικαιρότητα. 



Ένα είναι σίγουρο
Για τη Ντόρα Μπακογιάννη η 6η Μαΐου αποτελεί σταθμό για τη ζωή της και είναι μία ημερομηνία που δεν θα ξεχάσει ποτέ...
Στις 6 Μαΐου του 2010 η Ντόρα Μπακογιάννη διεγράφη από τη ΝΔ μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον μηχανισμό στήριξης από ΕΕ – ΔΝΤ. Σήμερα, 6 Μαΐου του 2012 δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της ως επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας και σήμερα 6 Μαΐου θρηνεί το θάνατο της μητέρας της.
Την τελευταία της πνοή άφησε τα ξημερώματα σε ηλικία 85 ετών η Μαρίκα Μητσοτάκη. Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Στην Αθήνα επέστρεψε από την Κρήτη η Ντόρα Μπακογιάννη. όπου επρόκειτο να ασκήσει εκεί το εκλογικό της δικαίωμα.
Τραγική ειρωνεία το ότι η εκδημία της Μαρίκας Μητσοτάκη συμπίπτει με τα γενέθλια της Ντόρας Μπακογιάννη.
Ας ελπίσουμε να κλείσει εδώ ο κύκλος της καντεμιάς....

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured