ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Υπηρεσίες. Δημόσιες ή ιδιωτικές, έχουν ένα και μόνο σκοπό: να εξυπηρετήσουν τον καθένα και όλους μαζί συλλογικά, σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ζωη σας........
Άρα, ρίξε μια ματιά, και μπορεί να βρεις κάτι που να σου ταιριάζει γάντι και που δεν είχες ιδέα ότι προσφερόταν!

  


Η εταιρία που χρεώνει 100$ για καθαρισμό του σπιτιού σου από… γυμνές γυναίκες!
Αν έχεις τη φαντασίωση της γυμνής καμαριέρας, τότε σπεύσε στο Lubbock Fantasy Maid Service, μία εταιρία καθαρισμού σπιτιών στη Γερμανία, η οποία αναλαμβάνει έναντι του ποσού των 100 δολαρίων, να στείλει σπίτι σου δύο ολόγυμνες εντυπωσιακές κοπέλες για να στο κάνουν λαμπίκο! Κατά τη διάρκεια του καθαρίσματος, ο ιδιοκτήτης μπορεί να είναι παρών (αυτό δα έλειπε!), αλλά απαγορεύεται αυστηρά να ακουμπήσει τις κοπέλες. «Το πρακτορείο μας δεν εμπορεύεται γυναίκες, αλλά υπηρεσίες καθαρισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του…


Η εταιρία που ενοικιάζει γιαγιάδες. Για την ακρίβεια, ηλικιωμένες γυναίκες για babysitting, ώστε τα μικρά παιδιά να έχουν το πρότυπο μίας καλοκάγαθης γιαγιούλας να τα προσέχει. Υπάρχει στο Texas και τη Virginia και κάνει χρυσές δουλειές!


Τελικά η αναμονή σε ατελείωτες ουρές δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο. Αλλιώς πως θα εξηγούσαμε την ύπαρξη αυτής της υπηρεσίας?


Το
Linestanding.com παρέχει άτομα που στέκονται στην ουρά για εσάς, καλύπτοντας ολόκληρη την περιοχή της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ και ειδικεύεται σε ακροάσεις του κογκρέσου και των αντίστοιχων επιτροπών του. Μπορείτε να παραγγείλετε online ένα άτομο που θα σταθεί στην ουρά που θέλετε μέχρι να μπορέσετε να τον συναντήσετε και να πάρετε την θέση του. Ο υπάλληλος φέρει μια πινακίδα με το όνομα της αρεσκείας σας έτσι ώστε να μπορέσετε να τον αναγνωρίσετε στην ουρά.

Η κοπέλα που χρεώνει 60 $ την ώρα για αγκαλιά στο κρεβάτι. Έχεις χωρίσει πρόσφατα και δεν μπορείς να συνηθίσεις ότι κοιμάσαι μόνος/η, χωρίς την αγκαλιά του/της στον ύπνο σου; Η 29χρονη Jaqueline Samuel από τη Νέα Υόρκη είναι εδώ για να ξαπλώσετε μαζί και να σας αγκαλιάσει όσο μπορεί περισσότερο, ώστε να αντικαταστήσει την αίσθηση χουχουλιάσματος και στοργής, που τόσο έχεις ανάγκη!

 Η χρέωση αυξάνεται ανά ώρα και διευκρινίζεται προαιρετικά, για να μην υπάρξει η παραμικρή παρεξήγηση, ότι σε καμία περίπτωση στο service δεν περιλαμβάνεται οποιαδήποτε άλλη επαφή πέραν της αγκαλιάς.
 Έτσι, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, όρεξη για σεξ κομμένη…

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured