ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

"Basta Silvio" ("Φτάνει με τον Σίλβιο")


Γυμνόστηθες την έπεσαν στον Μπερλουσκόνι έξω από το εκλογικό κέντρο!
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ψηφίζει στο Μιλάνο. Κι όταν έφτασε στο εκλογικό κέντρο για την πρώτη μέρα των βουλευτικών εκλογών στην Ιταλία, τον περίμενε μια... έκπληξη: τρεις γυμνόστηθες γυναίκες....
άλλο που δεν ήθελε..
Οι τρεις νεαρές γυναίκες εμφανίστηκαν topless για να διαδηλώνουν την αντίθεσή τους στην εκλογή Μπερλουσκόνι. Γι’ αυτό και στις πλάτες τους είχαν γραμμένη τη φράση: "Basta Silvio" ("Φτάνει με τον Σίλβιο").
Οι φεμινίστριες κατάφεραν να προσπεράσουν την ουρά που σχημάτιζαν δημοσιογράφοι έξω από το εκλογικό κέντρο, να ανέβουν πάνω σε τραπέζια και να κινηθούν προς τον Μπερλουσκόνι, τον οποίο ωστόσο δεν έφτασαν.
Η αστυνομία, μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να τις απομακρύνει, μετά να τις ντύσει και να τις θέσει υπό κράτηση, ενώ εκείνες φώναζαν μπροστά στους έκπληκτους πολίτες που περίμεναν στην ουρά για να ψηφίσουν.
("Φτάνει με τον Μπερλουσκόνι").
Ακούστε και τα σοβαρά τώρα..
Η Ιταλία και άλλες χώρες της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα αναγκασθούν να εγκαταλείψουν το ευρώ αν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν εγγυηθεί τα χρέη τους, δήλωσε ο πηδήκουλας  της Ιταλίας και επικεφαλής των συντηρητικών Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Η ΕΚΤ θα πρέπει "να εγγυηθεί τα κρατικά χρέη όλων των χωρών της ευρωζώνης" ώστε όλα τα μέλη της να πληρώνουν τα ίδια επιτόκια για τα χρέη τους, δήλωσε ο Μπερλουσκόνι σε προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 24 και 25 Φεβρουαρίου.


Αν αυτό πρόκειται να μην συμβεί,και αν η Γερμανία πρόκειται να αντιταχθεί. . . τότε μπορεί να υπάρξει μόνο μία λύση, η οποία δεν είναι αυτό που θέλουμε: έξοδος αυτών των χωρών από το ευρώ. Μου λένε ότι είμαι αντιευρωπαίος, όμως είμαι μόνο ρεαλιστής", δήλωσε ο Μπερλουσκόνακουκος
Μπορεί να ναι λίγο Γαμίκουλας, όμως  εχει την κοινή λογική και λέει τα πράγματα με το όνομα τους"
Ο 76χρονος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης..είναι το φαβορί των εκλογών. Σε περίπτωση που κερδίσει, λέει ότι δεν θα ηγηθεί και πάλι της κυβέρνησης, αλλά θα γίνει υπουργός Οικονομικών....
Μπας και είναι Έλληνας? 
Το μόνο που δεν ταιριάζει στο ελληνικό προφίλ είναι ο,τι είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη,αν ήταν Έλληνας μάλλον θα χρώσταγε σ'ολον τον πλανήτη αλλά anyway,αν ο Σίλβιο ήταν Έλληνας θα καμάρωνε όλος ο ντουνιάς που είναι γαμικουλας στα 75 του.....εμείς έναν Αντρέα είχαμε που παντρεύτηκε την πρώτη β@.............................

(Α..ρε Άκη,χάλια γκόμενες του διαλέγεις του αρχηγού) 
που του έκατσε και καμαρώνανε οι ΠΑΣΟΚΟΙ σαν τα γύφτικα σκερπάνια...
Φανταστείτε λοιπόν Έλληνα τον Μπερλουσκόνι και πρόεδρο ομαδαααάρας που θα χε κατακτήσει τα πάντα στο ποδόσφαιρο και στην πολιτικη(μόνο αυτό αρκούσε για την αιωνία πρωθυπουργία)με λεφτά να φάνε και οι κότες και να μην παίρνει σέντσι απ το κράτος.


ΑΝΕΜΟΣ





ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured