ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Απόπειρα απόδρασης Βλαστού με ελικόπτερο


SIKAGO  Γιναμε...
Ξανά στο ίδιο έργο θεατές...Εικόνες από την κινηματογραφική απόδραση των Παλαιοκώστα και Ριζάι το 2009 εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 17:00 χθες Κυριακή στις φυλακές Τρικάλων, όχι όμως με την ίδια επιτυχή, για τους φυγάδες, έκβαση και με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Βλαστό τώρα.
Ο βαρυποινίτης επιχείρησε να αποδράσει με ελικόπτερο, αλλά η προσέγγισή του έγινε αντιληπτή από τους φρουρούς, που σήμαναν συναγερμό. Ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυρών μεταξύ των φρουρών και των τεσσάρων επιβαινόντων του ελικοπτέρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένα άτομο..

Στο ελικόπτερο, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, ο χειριστής, δύο Έλληνες, ένας Αλβανός και ένας Ρουμάνος και όλοι εκτός από τον βαρύτατο οπλισμό που έφεραν φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Mε ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και ένα UZI θα πολυβολούσαν και με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς θα βομβάρδιζαν την φυλακή Τρικάλων οι Αλβανοί κακοποιοί για να καλύψουν την αποχώρησή τους μετά την απόδραση του Π.Βλαστού.
Στην Αμερική υπάρχουν φύλακες με τυφέκια με διόπτρες σκοπευτή.Εδώ παίζουν ακόμα με φλομπερ  Βάλτε κανά βαρύ οπλισμό, προσπαθούσαν τα παιδιά να πολεμήσουν με MP-5 και οι άλλοι κρατούσαν καλάσνικοφ. 50ρια που ούτε γάιδαρο στα 50 μέτρα δεν πετύχαινες... τέλος πάντων...
Βγαίνει ο χασοδικης  ο Ραγκούσης και Ζητά 
έρευνα για τους πυροβολισμούς των φρουρών κατά του πελάτη του να σου ρίχνουν δηλαδή και να μην ρίχνεις πίσω για να μπορέσει το καλό παιδί της νύχτας να παει στο καλό ... 

Μόνο στην Ελλάδα μετά από μια τέτοια απόπειρα απόδρασης ένας δικηγόρος ζητάει να γίνει έρευνα ............. γιατί πυροβόλησαν οι φύλακες και αυτή την βλακεία την μεταδίδουν και ΜΜΕ. Έλεος ρε παιδιά  !!
 Ακόμα και ότι αποσόβησαν την απόδραση είναι κατακριτέοι ??
 Τον ίδιο χασοδικη  έχουν... Βλαστός - Ρωμανός Νάσιουτζικ (πυρήνες φωτιάς)
Όσο για τους φρουρούς δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τους πούμε μπράβο, την δουλειά τους έκαναν, βέβαια αν τους κρίνουμε με βάση τα χρήματα που περνούν, το λιγότερο είναι ένα μπράβο.
Μπράβο στους φρουρούς

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured