ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

"Σ' αγαπώ" Όμως τα εννοούν;



Αν περιμένεις να τον ακούσεις να σου λέει «σ’ αγαπώ», σώθηκες. Τουλάχιστον αποκωδικοποίησε τις κινήσεις του, για να μάθεις στα σίγουρα αν την έχει πατήσει μαζί σου.Σου κάνει δώρα...
Σκουλαρίκια, ανθοδέσμες, εκπλήξεις – δεν μπορείς να πιστέψεις στην τύχη σου.

 Πριν αρχίσεις να ψάχνεις για δαχτυλίδι, καλό είναι να θυμάσαι πως αυτές μπορεί να είναι κινήσεις κάποιου που ξέρει πώς να σε ψήσει και όχι απαραίτητα ενός ερωτοχτυπημένου.
 Αν τον έχεις κερδίσει, θα δεις με τον καιρό τα δώρα του να 
γίνονται πιο προσωπικά, ίσως και να ανταποκρίνονται σε κάποια κρυφή επιθυμία που του είχες αναφέρει τυχαία – λέμε τώρα. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί απλώς να ξύπνησε με τη διάθεση να το παίξει καλός, αλλά να μη θέλει πραγματικά να δεθεί μαζί σου. Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι νομιμοποιείσαι να του πετάξεις το αρκουδάκι στο κεφάλι.
Μπαίνει σε κόπο για σένα
Και μιλάμε για πραγματικές αγγαρείες, τις οποίες βαριέσαι κι εσύ η ίδια να κάνεις, όπως το να πάρει τα ρούχα σου από το καθαριστήριο, να σου μαγειρέψει μια ημέρα που ξέρει ότι θα γυρίσεις πτώμα από τη δουλειά, να πάει το αυτοκίνητο για σέρβις. Οι πράξεις του είναι πολύ πιο σημαντικές από τα λόγια. Με τον κόπο που κάνει, ο φίλος σου επιλέγει να σου δείχνει ότι σε αγαπάει κάθε μέρα και με μικρές κινήσεις, αντί να το γράψει με κεράκια στο πάτωμα του σπιτιού. Το θέμα είναι ότι ευχαριστιέται να κάνει πράγματα για σένα, μόνο και μόνο για να σε βλέπει ήρεμη. Απόλαυσέ το και άσε τις μεγάλες δηλώσεις στην άκρη.
Δεν παίρνει τα χέρια του από πάνω σου
Σε κρατάει μονίμως από το χέρι και δεν αφήνει να περάσουν ούτε πέντε λεπτά χωρίς να σε φιλήσει; Μπορεί να είστε το ζευγάρι που όλοι σιχαίνονται, αλλά σου έχουμε ευχάριστα. Το να σε αγγίζει συνέχεια τρυφερά ένας άντρας σημαίνει πως νοιάζεται ειλικρινά για σένα και ότι προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να σου το δείξει. Δεν εννοούμε, βέβαια, να σε στριμώχνει σε όποια γωνία βρείτε μπροστά σας.

Όλοι οι ερωτευμένοι λένε και υπόσχονται. Όμως τα εννοούν;
ΑΝΕΜΟΣ



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured