ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Πααάρε μια Ασπιρίνη Ελλάδα..Να γίνεις καλά!!!


Η χώρα είναι γεγονός ότι είναι σε κατάσταση χρεωκοπίας,
το πολιτικό σύστημα έχει παραδώσει πνεύμα. Αντί να έχουν σηκώσει τα μανίκια αντιθέτως τα έχουν κατεβάσει. Και μου τα λένε άνθρωποι οι οποίοι κομματικά δεν ανήκουν πουθενά ούτε άνηκαν ποτέ. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν γυρίσει τον κόσμο ως πρέσβεις της Χώρας μας και που γύρισαν πίσω με δική τους πρωτοβουλία να βοηθήσουν να σωθεί η Χώρα. Άνθρωποι που μετά από 3 Χρόνια στην Χώρα έχουν απελπιστεί καθώς βλέπουν πλέον ποια είναι η ελληνική πραγματικότητα... Δεν μπορεί λοιπόν να ξέρω περισσότερα απο αυτούς μια ταπεινή bloger είμαι απλά μεταφέρω απόψεις και την γνώμη μου και τα συμπεράσματα δικα σας!!!
ΑΝ επιστρέψουμε λοιπόν σε θετικό ΑΕΠ το 2014 όπωσ λένε...η κατάσταση θα είναι διαφορετική μια αύξηση του ΑΕΠ μπορεί να δώσει ώθηση και αισιοδοξία , που όπως γνωρίζετε είναι πολύ σημαντικό για την οικονομία.Αυτό και μόνο μπορεί να μας σώσει? Κανε με μάγο να σε κάνω πλούσιο. Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς....Η ταπεινή μου γνώμη...ΟΧΙ από μόνο του δεν είναι αρκετό..Είτε το ΑΕΠ γυρίσει θετικό είτε όχι η κατάληξη θα είναι η ίδια όσο δεν σοκάρεται η κοινωνία από δραστικές αλλαγές. Αλλαγές που θα τις δώσουν να καταλάβει πόσο κοντά στην καταστροφή είναι η Χώρα. Δυστυχώς μέχρι στιγμής ( 3 χρόνια τώρα ) παίζουμε κρυφτό με τις παθογένειες μας. Σαν να έχεις δύσκολα εγχειρήσιμο όγκο στον εγκέφαλο και επειδή σου προκαλεί πονοκεφάλους παίρνεις ασπιρίνη αντί να πας για επέμβαση. Όσο παίρνεις ασπιρίνη δεν θα έχεις πονοκέφαλο ή τουλάχιστον θα μετριάσει τα συμπτώματα. Ξέρουμε όμως όλοι ποια είναι η κατάληξη αυτού του "ασθενούς". Με την επέμβαση κανείς δεν σου δίνει εγγυήσεις. Μόνο ελπίδα. Ελπίδα που η ασπιρίνη δεν μπορεί να δώσει. . . .
και θέλω να πω οτι η θέση που παίρνω και σχολιάζω την επικαιρότητα.
είναι να καθοδηγώ και όχι απλά να γράφω για να γράφω. η δική μου δουλειά είναι να αμφισβητώ αυτά που λένε ή δεν λένε αυτοί οι υψηλά ιστάμενοι  Όχι να τα καταπίνω όπως τα πλασάρουν. Όπως και δική σας δουλειά αναγνώστες μου είναι να αμφισβητείτε αυτά που άλλοι λένε σε εσάς προκειμένου,να φτάνει όσο το δυνατόν περισσότερη αλήθεια.
Όπως και να έχει. .θα συμφωνήσω ότι πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να είμαι λάθος σε αυτά που λέω και η αλήθεια να είναι άλλη. Δεν γνωρίζω τα πάντα ούτε κανείς άλλος άλλωστε~~~~~~~~~~~~~~~
Ο καθένας αξιολογεί και βγάζει τα συμπεράσματα του !!!
Σας φιλώ!!

ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured