ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Βιονικές γυναίκες με ραγισμένη καρδιά !!!



Νομίζω ότι από την εποχή της «Βιονικής γυναίκας», στην ΥΕΝΕΔ το 1979, Τ θυμήθηκα τώρα !!! Και, καλά, στο Δημοτικό είναι, νομίζω, απόλυτα θεμιτό να λατρέψεις μια πρώην πρωταθλήτρια του τένις που έπειτα από ένα τρομακτικό ατύχημα με... αερόστατο, αποκτά, χάρη σε μια high-tech επέμβαση, βιονικά πόδια, βιονικό χέρι και βιονικό αφτί. Θυμάμαι ότι κάθε φορά που ακουγόταν αυτός ο χαρακτηριστικός βόμβος, λίγα δευτερόλεπτα προτού η ηρωίδα Τζέιμι Σάμερς (την υποδυόταν η Λίντσεϊ Βάγκνερ, από την οποία είχα ζητήσει ταχυδρομικώς και αυτόγραφο) πραγματοποιήσει έναν ακόμη άθλο της, ένιωθα στο προεφηβικό κορμί μου τους παλμούς ενός πρώιμου, αλλά υπερχειλίζοντος female bonding. Ήθελα να πάρω τις φίλες μου, και να σώσουμε τον κόσμο, πηδώντας από ταράτσες.
που να ήξερα οτι οι γυναίκες το 2013 θα είναι όλες βιονικές...
οί γυναίκες τώρα κάνουν υπερωρίες. Δεν είναι μόνο μητέρες που φροντίζουν και ανατρέφουν τα παιδιά και ασχολούνται με το νοικοκυριό, αλλά είναι επίσης προμηθευτές τροφής και προστάτες. Δε ζουν πια προστατευμένες από το σκληρό και ψυχρό κόσμο της εργασίας έξω από το σπίτι. Πώς λοιπόν μπορούμε να περιμένουμε από μια γυναίκα να είναι ευδιάθετη, ευαίσθητη και ευχάριστη απέναντι στον άντρα της. όταν μια ώρα νωρίτερα χρειάστηκε να τσακωθεί με κάποιον για ένα ταξί όταν την κατσάδιασε ο εργοδότης της η έπρεπε να ανταγωνιστεί τον συνάδελφο της να γίνει σκύλα για να διαφυλάξει τα κεκτημένα της ; 
Δεν είναι και τόσο περίεργο που οί γυναίκες σήμερα δεν έχουν πια καμία διάθεση να περιποιούνται τον άντρα τους στο τέλος της ημέρας , οί άντρες εξακολουθούν να επιθυμούν αυτό που επιθυμούσαν και οί πατέρες τους, δηλαδή να τους περιποιείται η γυναίκα τους όταν επιστρέφουν από τη δουλειά.

Οί καιροί έχουν αλλάξει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να αλλάξουμε κι εμείς μαζί τους. Πρέπει να βρεθούν νέοι ρόλοι για τους άντρες και τις γυναίκες. Ο άντρας πρέπει να αποκτήσει καινούργιες, διαφορετικές ικανότητες αν θέλει να αισθανθεί ότι η σύντροφος του τον χρειάζεται και τον εκτιμά. Η γυναίκα από την πλευρά της πρέπει να αποκτήσει καινούργιες γνώσεις αν θέλει να συνεχίσει να εργάζεται μαζί με τους άντρες και μετά να επιστρέφει στο σπίτι της και να βρίσκει μια σχέση τρυφερότητας και αγάπης. Για να είναι η γυναίκα δυνατή, διατηρώντας ταυτόχρονα και τη θηλυκότητα της, απαιτούνται νέες ικανότητες.
Στην ουσία οί μητέρες μας δεν ήταν σε θέση να διδάξουν τις κόρες τους πώς να είναι θηλυκές και δυνατές συγχρόνως,υπήρχαν ταμπού και προκαταλήψεις τότε πώς να στηρίξουν το σύντροφο τους όταν δεν παίρνουν τη συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζονταν οί ίδιες.

γυναικεία κλισέ Οι γυναίκες καταλήγουν ότι οι άνδρες ενδιαφέρονται μόνο για το σεξ και για σχέσεις που αρχίζουν με αυτό και τελειώνουν σε αυτό, ότι είναι αναξιόπιστοι, εγωιστές, φοβούνται τις ευθύνες, είναι ανώριμοι και αποφεύγουν τη δέσμευση.
Οί σύγχρονοι άντρες σήμερα συχνά αισθάνονται εξαπατημένοι, ηττημένοι , μόνοι. Αισθάνονται ότι κανείς δεν τους καταλαβαίνει και δεν εκτιμά τις προσπάθειες τους γιατί ήταν ο κανακάρης προστατευμένος γιος μιας μάνας.έτσι μεγάλωσε.....Όπως οί γυναίκες, έτσι κι εκείνοι πληρώνουν το τίμημα των δύο επαγγελματικών σταδιοδρομιών που απαιτεί ο γάμος.
ανδρικά κλισέ Οι άνδρες αποφαίνονται ότι οι γυναίκες αργά ή γρήγορα τους πιέζουν για γάμο και «αποκατάσταση» και ότι εντέλει αυτό μόνο τις ενδιαφέρει, ότι ποτέ δεν είναι ευχαριστημένες, ότι θέλουν σεξ «υπό όρους», ότι τους εκβιάζουν και τους χειρίζονται για να πετύχουν το σκοπό τους.


Πόσα βάρη να αντέξει μία βιονική γυναίκα παγιδευμένη στο σέξι γατοκουστούμι της Cat Woman; 

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured