ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

40+PLUS


Οι 40..ρες ίσον με δυο εικοσάρες!
Ένα γνωστό άσμα αναφέρει πως ”οι 40άρες ίσον με δύο 20άρες (γι’ αυτό οι σαραντάρες, έχουνε διπλές τις χάρες)” Η φράση αυτή έχει γίνει σλόγκαν, εδώ κι αρκετά χρόνια, και δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος τη χρησιμοποιεί, όταν θέλει να κάνει κοπλιμέντο σε μια γυναίκα που έχει πατήσει το ”βάθρο” των 40 και προχωράει.
 Μια γυναίκα, όμως, μπορεί να εκπέμπει ερωτισμό και θηλυκότητα σε οποιαδήποτε φάση της ζωής της, φτάνει αυτά να πηγάζουν από μέσα της και να τα υποστηρίζει! Έχουμε πολλά παραδείγματα από γυναίκες που, αν και αγγίζουν την συγκεκριμένη ηλικία ή την ξεπερνούν, μοιάζουν με 30 και συχνά αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες γυναίκες!
Ας δούμε λοιπόν μαζί διάσημες κυρίες της showbiz, που αν και διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, δείχνουν πιο λαμπερές, σέξι, και δροσερές από ποτέ!  Πάρε παράδειγμα την Ντέμι Μουρ, την Σάρον Στόουν, την Έλλη Κοκκίνου. 

Μην ξεχνάς ότι πιθανότερα βρίσκεται ένα στάδιο πριν την κλιμακτήριο, οι ορμόνες της κάνουν πάρτι, φοβάται ότι χάνει την σεξουαλικότητά της. Κι εσύ είσαι εκείνος που θα την κάνει να καταλάβει ότι περνάει ακόμα η μπογιά της και μάλιστα σε μικρότερους.

-Ξέρει τι θέλει. Όπως ακριβώς ξέρει και ποια είναι. Νιώθει πλήρης από την ζωή της και την ενδιαφέρει όχι να πάρει αλλά να δώσει. Έτσι μπορεί και νιώθει άνετα μαζί σου.

-Ξέρει τι θα πάρει. Είναι μια σχέση με βασικό συστατικό το σεξ(αυτό ψάχνει άλλωστε) και δεν πρόκειται να καταφέρεις να την παραμυθιάσεις με αγάπες και λουλούδια.

-Δεν υπάρχουν πρέπει. Παντρεύτηκε, πιθανότατα έχει και παιδιά. Αρά δεν την κυνηγά ένα “πρέπει να παντρευτώ, πότε θα γίνω μάνα”. Έτσι νιώθει πιο απελευθερωμένη για να μπλέξει μαζί σου. 


-Έχει το πάνω χέρι. Και το έχει παντού. Όχι γιατί είσαι μικρότερος, αλλά γιατί έχει μάθει να είναι ο κυρίαρχος στην ζωή της. Ετοιμάσου λοιπόν για νέες εμπειρίες με μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πως να το κερδίσει.

-Είναι κουκλάρα. Συνήθως τουλάχιστον. Σ' αυτή την ηλικία βλέπεις δεν έχει και πολλές υποχρεώσεις κι έτσι έχει όσο χρόνο χρειάζεται για σπα, γυμναστήρια, κομμωτήρια κτλ.

-Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Έχει την εμπειρία για να ξέρει πολύ καλά πως είναι οι άντρες. Από σένα δεν περιμένει ν' ανακαλύψει την Αμερική.

Που θα τις βρεις

Σίγουρα όχι στο σαλόνι σου να πίνουν ελληνικό καφέ με την μαμά σου και να λένε το φλιτζάνι. Συχνάζουν σε καλά μαγαζιά, κλάμπ, συνοδεύονται συνήθως από νεότερους ή από τις σαραντάρες φίλες τους. Έχει οικονομική άνεση, όποτε θα την δεις καλοντυμένη και στα “καλά τραπέζια”. Θα την καταλάβεις από τον αέρα που έχει και την αυτοπεποίθηση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην την προσέξεις. Άσε που άμα σε προσέξει εκείνη...

Από την άλλη θα την συναντήσεις και στο γυμναστήριο. Περνά πολλές ώρες εκεί, όχι μόνο γιατί της αρέσει η γυμναστική, αλλά και γιατί το βρίσκει ένα από τα καλύτερα μέρη για να βρει τον εικοσάρη της. Για άλλη μια φορά θα την δεις σίγουρα περιποιημένη στο διάδρομο και όχι να ιδροκοπάει σ' ένα από τα μηχανήματα.

Αν δεν την έχεις πετύχει σε κανένα από αυτά τα μέρη, τότε μην ανησυχείς, υπάρχει πάντα το ίντερνετ. Θα βρεις αρκετά site οπού μπορείς να γνωρίσεις σαραντάρες. Τα Cougarncubs, Cougarsinternational, Cougared, DateACougar,GoCougar, CougarPersonals είναι μόνο μερικές προτάσεις.

Γι’ αυτό άλλωστε δεν έχουν και κανέναν λόγο για να  κρυφτούν!!!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured